Crio Ultrasunet

Crio Ultrasunet

Crio Ultrasunet


Optiuni de comanda:

220 RON260 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
220 RON * 1 buc = 220 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Recomanda oferta si CASTIGA

Autentifica-te inainte de a distribui link-ul pentru a se contoriza bonusul tau.
Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.

Terapie inovatoare de eliminare a durerii şi inflamaţiei

Există situaţii în care creşterea temperaturii în muşchi sau ţesut, aşa cum o fac terapiile tradiţionale şi moderne, nu este cea mai eficientă soluţie pentru eliminarea durerii sau inflamaţiei. Inclusiv terapia clasică cu ultrasunete produce efecte termice şi mecanice considerabile în ţesuturile în care acţionează.

Cum funcţionează terapia CRYO-ULTRASUNETE

Utilizând terapia CRYO-ULTRASUNETE, zona afectată, temperatura corporală scade, principalele efecte fiind vasoconstricţia capilară şi arterială şi reducerea hipoxiei ţesuturilor. Cu alte cuvinte, dispare durerea şi se reduce inflamaţia în zona afectată.

Beneficiile acestei terapii sunt rapide si resimtite imediat  la nivel sensitiv, scazand inflamatia , durerea locala si senzatia de tensiune.


Deep tissue- masajul tesutului profund

Fara doar si poate  este cel mai eficient si mai calitativ tip de masaj al zilelor noastre.  Acest masaj al tesutului profund reuseste sa imbunatateasca considerabil si rapid zonele cu  probleme.   Tehnicile folosite de catre kinetoterapeut sunt total diferite fata de masajul obisnuit , aceastea fiind bine structurate si particularizate in functie de afectiunea pacientului.

Fascia este o structura implicata in toate dezechilibrele functionale si structurale ale corpului viu de unde si impactul imens terapeutic pe care il are abordarea ei. Trebuie mentionat ca majoritatea tipurilor de masaj interactioneaza fascial, dat fiind atot-prezenta ei in organism, dar exista masaje dedicate acestei structuri care scurteaza foarte mult timpul de lucru si maximizeaza eficienta terapeutica. Dintre ele amintim masajul profund al tesuturilor (deep tissue massage).

In majoritatea afectiunilor spatelui , masa musculara alaturi de fasciile sale sunt tenisonate, contractate sau chiar blocate de cele mai multe ori, deep tissue fiind singura tehnica medicala ce poate face posibila in mare parte eliminare simptomatologie pacientului, ralaxandu-l si scotandu-l din starea in care s-a prezentat la inceputul terapiei.

Obiectivele  masajului tesutului profund:


Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un voucher in valoare de 100 RON Trimite voucher

Distribuie Trimite Trimite