Criosauna

Criosauna

Slăbești, elimini celulita și devii mai sănătos și relaxat în doar trei minute


Optiuni de comanda:

300 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
300 RON * 1 buc = 300 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.

CE ESTE ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ CRIOSAUNA?

Criosauna este terapia prin înghețare, extrem de benefică pentru sculparea trupului și tratarea diferitelor afecțiuni. Este o procedură practicată de secole întregi, însă modernizată pentru a putea fi efectuată în comoditate și rapiditate.

Prin criosaună, denumită și aerocrioterapie, se pot pierde chiar și 150-200 kcal în doar trei minute și 1.000 - 3.000 kcal între ședințe. Se ajunge la temperaturi cuprinse între -120°C și -180°C, însă corpul nu este înghețat pentru că aerul din criosaună este uscat.

CE TRATEAZĂ CRIOSAUNA?

Procedura are numeroase avantaje, ca pierderea kilogramelor, eliminarea celulitei și îmbunătățirea aspectului pielii. Din punct de vedere medical, criosauna reduce stresul și oboseala, previne gripa și răceala, va îmbunătăți somnul, întărește metabolismul, creşte libidoul și ajută la recuperarea după traumatisme sau intervenții chirurgicale.

Criosauna previne bolile cardiovasculare și tulburările neurovegetative, diminuează semnificativ durerile reumatice și este benefic sistemului pulmonar. Aerocrioterapia ajută și în cazul problemelor ortopedice, a unui traumatism sau fracturi, a unei luxații, dar și în cazul dereglărilor hormonale.

CÂTE ȘEDINȚE SUNT NECESARE PENTRU REZULTATELE DORITE?

Criosauna poate fi efectuată chiar și de mai multe ori pe zi, fiind benefică organismului și aducând nenumărate beneficii. În funcție de problemele pe care dorești să le elimini, fie ele estetice sau medicale, specialistul îți poate recomanda cel mai bine numărul de ședințe. Efectele se văd însă din ce în ce mai puternice cu fiecare intrare în criosaună.

CÂT ESTE DE SIGURĂ CRIOSAUNA?

Criosauna este testată și certificată clinic ca fiind o procedură sigură, care nu prezintă efecte adverse. Organismul nu este înghețat, efectul rece afectând doar pielea.

Aerocrioterapia folosește azot, care este non-toxic. Acesta este la fel de sigur precum oxigenul și se află în 78% din aerul pe care îl respirăm.

Previne animite boli și afecțiuni și să nu mai vorbim de efectele estetice pe care le are. Cine nu ar vrea să slăbească în doar trei minute? Mai mult de atât, pleci cu o stare de bine care persistă și după tratament.

CE TREBUIE SĂ ȘTII ÎNAINTE DE INTRA ÎN CRIOSAUNĂ?

Criosauna nu este indicată femeilor însărcinate, persoanelor care suferă de cancer, epilepsie, boli grave de inimă, sânge, urticarie la frig și sindromul Raynaud.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon