Cryo Fit

Cryo Fit

CryoFit trateaza 4 zone in aceeasi sedinta si foloseste tehnologia revolutionara 360° pentru rezultate exceptionale.


Optiuni de comanda:

900 RON1400 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
900 RON * 1 buc = 900 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Recomanda oferta si CASTIGA

Autentifica-te inainte de a distribui link-ul pentru a se contoriza bonusul tau.
Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3
Descrierea imaginii 4
Descrierea imaginii 5
Descrierea imaginii 6
Descrierea imaginii 7
Descrierea imaginii 8
Descrierea imaginii 9

Criolipoliza este un tratament non-invaziv de reconturare a corpului care foloseşte un sistem de răcire controlat pentru a ţinti selectiv celulele grase şi distrugerea acestora. Această procedură este cea mai potrivită variantă pentru persoanele care îşi doresc o liposucţie fără operaţie.

Termenul criolipoliză este derivat din rădăcinile grecești cryo - adică rece, lipo - grăsime și liză - dizolvare.

Cryo Fit foloseşte cea mai nouă şi eficientă tehnologie 

Cryo Fit foloseşte tehnologia CoolSlimming 360°, o inovaţie în domeniul remodelării corporale. Cei 4 aplicatori 360° fac ca procedura să dureze aproape jumătate faţă de criolipoliza clasică, cu rezultate extrem de eficiente. Aşadar, într-o şedinţă poţi trata o suprafaţă cu 60% mai mare decât în cazul criolipolizei normale. Este o tehnologie revoluţionară şi dovedită ştiinţific ca fiind eficientă şi sigură, testată de FDA (Food and Drug Administraton) şi aprobată de TGA (Therapeutic Goods Administration). 

Beneficii principale Cryo Fit:

Cum funcţionează criolipoliza Cryo Fit?

Există 2 tipuri de criolipoliză: subcutanată şi viscerală. Grăsimea viscerală este cea care este depozitată în jurul organelor, iar cea subcutanată este depozitată sub piele.

Procedura de criolipoliză implică răcirea controlată a celulelor grase subcutanate, fără să deterioreze însă niciun alt ţesut sau nerv înconjurător. Cryo Fit omoară celulele grase, care sunt apoi eliminate în mod natural prin sistemul limfatic al corpului.

Celulele grase sunt îngheţate la o temperatură între 0 ° C și -11 ° C, în funcţie de grosimea stratului de ţesut adipos. Un foarte mare avantaj este acela că grăsimea este eliminată definitiv, ne nemairevenind pe zonele tratate. După procedura de criolipoliză, celulele grase sunt eliminate în mod natural în următoarele 3-12 săptămâni.

Pe ce zone se poate aplica Cryo Fit?

Aparatul este aprobat de TGA pentru a fi aplicat pe orice zona de pe corp din genunchi până la bărbie, cu condiţia să existe strat adipos suficient. În timpul unei singure şedinţe se pot trata 4 zone, aparatul fiind prevăzut cu 4 aplicatori. Procedura se poate repeta o dată la 4 săptămâni pe aceeaşi zonă, numărul şedinţelor necesare fiind diferit în funcţie de stratul ţesutului adipos. 

Candidatul ideal

Cryo Fit se adresează oricărei persoane care are depozite de grăsime pe corp. De multe ori, nici prin prin sport şi dietă nu putem scăpa de "colăceii" de grăsime din anumite zone. De asemenea, se potriveşte şi persoanelor care nu au destul timp pentru a petrece ore întregi în sala de fitness şi îşi doresc o cale mai uşoară de reconturare.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon