• Fit4You Le Club
  Fit4You Le Club
  Fit4You Le Club este un centru Health and Spa ultramodern, unde te poti antrena folosind cele mai performante echipamente premium, alaturi de instructori acreditati, te poti relaxa la piscina sau pe..
 • Tratamente corporale
  Tratamente corporale
  Tratamente corporale cu tehnologie de ultima generatie pentru slabire, eliminarea celulitei si tonifiere rapida. Accent Prime, Velashape 3, Velashape 2, Exilis Elite si X-Wave sunt câteva dintre..
 • Epilare definitiva
  Epilare definitiva
  Indeparteaza parul nedorit mai eficient ca niciodata. Tehnologie de ultima generatie, cu rezultate rapide si de lunga durata.
 • Tratamente faciale
  Tratamente faciale
  Chipul este primul aspect pe care cei din jur il observa la tine. Este foarte important sa avem un look ingrijit, fresh si luminat, daca dorim sa lasam o impresie placuta celor din jurul nostru. La..
 • Estetica medicala
  Estetica medicala
  Iti punem la dispozitie proceduri PREMIUM, minim-invazive si non-invazive de estetica medicala, printre care: marirea buzelor si a pometilor cu acid hialuronic, injectari cu toxina..
 • Recuperare Medicala
  Recuperare Medicala
  Recuperare medicala cu aparate de inalta performanta, alaturi de specialisti. Patologii: lombalgii, cervicalgii, tratare hernie de disc, spondiloza, periartrita scapulo-humerala, umar..
Ultimele articole de pe blog
No posts found in this category.
Clients opinions
Centru ultramodern de remodelare corporala, recuperare medicala si estetica medicala, cu servicii de top si profesionisti in fiecare domeniu.

Cu peste 6 ani de zile in domeniul frumusetii, dar si al sanatatii, Fit4You a ajuns rapid in topul saloanelor de remodelare corporala din Romania. 

Oferim servicii complete de remodelare coporala, fiind foarte cunoscuti pentru rezultatele noastre in indepartarea celulitei, slabire si tonifiere rapida. 

Clientii nostri pot avea parte, de asemenea, si de servicii profesioniste de cosmetica si estetica faciala, dar si de programe de specialitate pentru recuperare medicala.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon