• Fit4You Le Club
  Fit4You Le Club
  Fit4You Le Club este un centru Health and Spa ultramodern, unde te poti antrena folosind cele mai performante echipamente premium, alaturi de instructori acreditati, te poti relaxa la piscina sau pe..
 • Tratamente corporale
  Tratamente corporale
  Tratamente corporale cu tehnologie de ultima generatie pentru slabire, eliminarea celulitei si tonifiere rapida. Accent Prime, Velashape 3, Velashape 2, Exilis Elite si X-Wave sunt câteva dintre..
 • Epilare definitiva
  Epilare definitiva
  Indeparteaza parul nedorit mai eficient ca niciodata. Tehnologie de ultima generatie, cu rezultate rapide si de lunga durata.
 • Tratamente faciale
  Tratamente faciale
  Chipul este primul aspect pe care cei din jur il observa la tine. Este foarte important sa avem un look ingrijit, fresh si luminat, daca dorim sa lasam o impresie placuta celor din jurul nostru. La..
 • Estetica medicala
  Estetica medicala
  Iti punem la dispozitie proceduri PREMIUM, minim-invazive si non-invazive de estetica medicala, printre care: marirea buzelor si a pometilor cu acid hialuronic, injectari cu toxina..
 • Fit4You Medical
  Fit4You Medical
  Fit4You Medical este divizia de medicina sportiva, recuperare sportiva si refacere in cadrul Fit4you. Pentru a ne asigura ca acoperim toate nevoile posibile in ceea ce priveste tratamentul medical..
Ultimele articole de pe blog
No posts found in this category.
Clients opinions
Fit4you Cliniques ofera servicii de remodelare corporala, recuperare si estetica medicala

"Cu o experienta de peste un deceniu in domeniul frumusetii si al sanatatii, Fit4you s-a impus rapid ca un lider in industria remodelarii corporale din Romania. 

Ne specializam in furnizarea unor servicii complete de remodelare corporala, devenind recunoscuti pentru rezultatele noastre exceptionale in indepartarea celulitei, slabire si tonifiere rapida. Suntem singura clinica din tara cu peste 25 de aparate certificate medical. La Fit4you Cliniques, clientii nostri beneficiaza si de servicii profesioniste de cosmetica si estetica faciala, alaturi de programe specializate pentru recuperare medicala. 

Echipa noastra de terapeuti va asteapta in unul dintre cele 3 sedii: Fit4you Cliniques Dorobanti (Str. Amman, 23), Fit4you Cliniques Caramfil (Str. Nicole G. Caramfil, 87) si Fit4you Cliniques Aron Cotrus (Str. Cotrus, 20 - in cadrul locatiei Le Club)."

Roxana - Manager Fit4you Cliniques Dorobanti

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon