FAST DETOX de o zi

FAST DETOX de o zi


Optiuni de comanda:

600 RON780 RON

Cantitate:
-+

Locatie:

 
 

 
 

Recomanda oferta si CASTIGA

Autentifica-te inainte de a distribui link-ul pentru a se contoriza bonusul tau.
Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2

Detoxifierea este metoda ideala si cea mai sanatoasa pentru a elimina toxinele care intra in organismul nostru. Din pacate, in zilele noastre, atragem foarte usor toxinele in corp din felurile de mâncare alese in graba, stitul de viata neechilibrat si chiar din aerul poluat pe care îl inhalăm.  Ca orice schimbare importantă, aceasta trebuie să se producă din interior. De aceea am pregătit un pachet special pentru detox eficient, cu rezultate rapide.

Rezultate:

Care sunt paşii?

1. Evaluare corporală

Înainte de începerea programului, se măsoară masa de grăsime, masa hidrică, masa musculară, masa osoasă, grăsimea viscerală şi vârsta metabolică, pentru a putea fi comparate cu rezultatele de după terminarea programului FAST DETOX.

2. Iyashi Dome

Tehnologie japoneză avansată, destinată bărbaţilor şi femeilor care doresc o soluţie simplă, rapidă, dar eficientă pentru eliminarea toxinelor din corp, în specal metalele grele,care doresc să slăbească sănătos şi regenerarea celulelor pentru efecte uimitoare anti-ageing.

3. Masaj somatic

Pentru cele mai bune efecte, masajul somatic este efectuat de un terapeut avizat. Această formă de relaxarea are beneficii la nivelul funcţiilor corporale şi a ţesuturilor şi ajută la destinderea emoţională şi mentală.

4. Angel of Water  

Nicio detoxifiere nu este completă până când nu curăţăm în profunzime colonul. Angel of Water este cea mai blândă şi eficientă metodă de hidrocolonoterapie, favorizând de altfel şi scăderea în greutate, întărirea metabolismului şi îmbunătăţirea calităţii somnului.

5. Evaluare corporală  

După terminarea efectuării şedinţelor, se efectuează din nou evaluarea corporală şi se măsoară rezultatele cu cele iniţiale. 

BONUS: Meniu MASTER-DETOX pentru întreaga zi, cu sucuri 100% naturale si supe sanatoase, care permit organismului sa ia o pauza de la procesul de digestie si faciliteaza curatarea intensa a colonului.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un voucher in valoare de 50 RON Trimite voucher

Distribuie Trimite Trimite