Fit and Happy 360

Fit and Happy 360

Pachetul include: 2 sedinte de nutritie, 1 sedinta suport psihologic, 1 consultatie chirurg estetician cu o sedinta mezoterapie faciala sau corporala inclusa, 4 sedinta Iyashi Dome, 8 sedinte de pillates/antrenament personalizat + 8 sedinte masaj de 50`.


Optiuni de comanda:

3000 RON4780 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
3000 RON * 1 buc = 3000 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Recomanda oferta si CASTIGA

Autentifica-te inainte de a distribui link-ul pentru a se contoriza bonusul tau.
Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3
Descrierea imaginii 4
Descrierea imaginii 5

Un organism sănătos este un organism în care există armonie şi echilibru, unde corpul, dar şi mintea se află în cea mai bună formă. Atunci poţi spune că eşti cu adevărat fericit şi sănătos, iar toate activităţile pe care le practici sunt eficiente şi pline de prosperitate. Pachetul Fit and Happy 360 include proceduri benefice pentru bunăstarea completă, în urma cărora vei simţi îmbunătăţirea calităţii vieţii din toate punctele de vedere menţionate.

Pachetul include: 2 sedinte de nutritie, 1 sedinta suport psihologic, 1 consultatie chirurg estetician cu o sedinta mezoterapie faciala sau corporala inclusa, 4 sedinta Iyashi Dome, 8 sedinte de pillates/antrenament personalizat + 8 sedinte masaj de 50`.

1. Nutriţia: 

Alimentatia are cea mai importanta contributie asupra sanatatii organismului uman, este stiinta alimentatiei. Nutriţia este un proces voluntar si constient, si de aceea educabil. Cand vorbim despre alimentatie, vorbim despre un aport echilibrat de nutrienti esentiali in asigurarea nevoilor energetice necesare pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a organismului la copii si pentru mentinerea sanatatii la adulti si varstnici, tinand seama de anumite particularitati individuale, cum ar fi: varsta, sex, conditii de mediu, preferinte alimentare, sarcina, nivel de activitate fizica si prezenta uneia sau a mai multor boli.

Optati pentru consilierea nutritionala in cadrul clinicilor FIT4YOU si beneficiati de mai multe servicii: analiza completa a compozitiei dvs. corporale cu ajutorul analizorului corporal profesional aprobat medical, evaluarea nutritionala completa pentru stabilirea echilibrului nutritiv in scop profilactic si curativ si recomandari de specialitate in vederea optimizarii stilului de viata prin terapie nutritionala.

2. Suport psihologic:

Psihoterapia este un domeniu interdisciplinar, situat la granița dintre medicină și psihologie. Este o modalitate de tratament cuprinzător, deliberat și planificat, prin mijloace și metodologii științifice, având un cadru clinic și teoretic, centrată pe reducerea sau eliminarea unor simptome, tulburări mintale sau stări de suferintă psihosociale și/sau psihosomatice și comportamente disfuncționale (definiția dată psihoterapiei de către FRP- Federația Română de Psihoterapie). Respectiv psihoterapia este o relație interpersonală intenționată utilizată de un psihoterapeut cu formare de specialitate cu scopul de a ajuta un client sau pacient privitor la problemele sale de viață.

Consilierea psihologică se deosebește de psihoterapie prin faptul că, în vreme ce psihoterapeutul practică intervenția psihologică sanogenă inclusiv în cazurile de tulburări psihice majore, consilierul psihologic încearcă să sprijine clientul în depășirea impasurilor inerente dezvoltării personale. Consilierul și psihoterapeutul lucreaza atât individual cât și pentru optimizarea relațiilor interpersonale (relațiile dintre copii și părinți, relațiile dintre soți, etc) și/sau autocunoaștere și dezvoltare personală.

3. Consultatie chirurg estetician cu o sedinta mezoterapie faciala sau corporala inclusa

Rezultate mezoterapie facială: Mezoterapia este o procedura estetica minim invaziva ce presupune injectarea la nivelul dermului a unui cocktail de substante active precum vitamine (B5, E, A, C) aminoacizi, antioxidanti, microelemente (Ca, Cr, Mg, etc), alfahidroxiacizi invelite intr-o suspensie de acid hialuronic ce va reda volumul si luminozitatea tenului.

Rezultate mezoterapie corporală: Pe lângă estomparea drastică a celulitei, tot prin această procedură poți scăpa de depozitele de grăsime. Acest tratament are denumirea de lipoliză prin mezoterapie. Este, de asemenea, una dintre cele mai eficiente modalități de a îți recontura corpul și de a ajunge la rezultatele dorite. Haideți să facem o comparație între cele două tratamente.

4. Iyashi Dome:

Slăbire, detoxifiere, creşterea imunităţii şi anti-ageing sunt efectele unui protocol cu Iyashi Dome.  Este o procedură nouă, revoluționară, care purifică organismul și ajută la slăbirea rapidă, fără efort. Aparatul este bazat pe un concept japonez ce implică razele infrarosii de undă lungă, raze care există și în natură și sunt o sursa esențială în dezvoltarea plantelor și a întregii materii vii. În Japonia există o formă de terapie tradițională pentru eliminarea toxinelor, numită Suna Ryoho. 

Iyashi Dome are numeroase beneficii pentru conturarea armonioasă a corpului. În primul rând, pacienții aleg această procedură pentru slăbire, îmbunătățirea și redefinirea siluetei. S-au observat pierderi în greutate de pana la 6 kg în doua luni. Tehnologia modernă a acestui aparat ajută, de asemena, la relaxarea musculară, fiind o procedură confortabilă, dar și la detoxifierea organismului prin eliminarea metalelor grele din acesta. Rezultate s-au observat și pentru încetinirea procesului de îmbătrânire prin regenerarea celulelor. 

5. Pilates

Orice persoană are nevoie în viaţă de echilibru şi mişcare. Pilates este o activitate care le combină perfect pe cele două şi ne ajută să avem un stil de viaţă mai sănătos. Este un bun tip de mişcare pentru tonifierea muşchilor (abdomen, coapse, spate), stretching, pentru a scăpa de durerile de spate şi pentru a obţine o postură mai bună.

La Fit4You folosim cel mai eficient şi renumit aparat pentru pilates, Max Reformer. Este un aparat special, conceput de părintele Pilate-ului, Joseph Pilates. A fost folosit iniţial în Primul Război Mondial pentru a ajuta soldaţii să se refacă mai rapid, ulterior folosit de sportivi pentru a-şi creşte performanţa.

Pilates Max Reformer te va ajuta să creşti capacitatea de forţă, flexibilitate, coordonare, tonifiere şi corectarea posturii. Acest aparat complex îţi permite să efetuezi o gamă largă de exerciţii, îndeplinind cu succes toate principille Pilates-ului.

6. Masaj

Masajul este prima formă de terapie cunoscută de om. Este o metodă perfectă de relaxare, destresare şi are mai multe beneficii asupra organismului, cum sunt cele pentru imunitate, tensiune, tonus muscular şi circulaţie sanguină. 

Dacă te simţi obosit, simţi nevoia să îţi reîncarci bateriile, ai muşchii încordaţi sau îţi doreşti să scapi de diverse probleme estetice, ca aspectul celulitei, atunci o şedinţă de mesaj este ceea ce ai nevoie în aceste momente.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un voucher in valoare de 100 RON Trimite voucher

Distribuie Trimite Trimite