Scanare 3D

Scanare 3D

Analiza corporala este gratuita la achizitionarea oricarui pachet sau abonament.


Optiuni de comanda:

200 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
200 RON * 1 buc = 200 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.

Ne dorim tot ce e mai bun pentru pacienții noștri și vrem să aibă cele mai bune rezultate atunci când vine vorba de îndeplinirea obiectivelor lor. De aceea, acum poți avea parte de cea mai complexă analiză corporală, cu aparatul de scanare completă la 360 grade, Fit3D.

Ce este Fit3D ProScanner?

Fit3D ProScanner este un aparat de ultimă generație, un scanner complex care îți poate oferi o imagine completă 3D, la 360 grade a corpului tău. Partea cea mai bună este că poți accesa aplicația aparatului oricând și îți poți măsura chiar și singur rezultatele și evoluția.

Cum funcționează?

Fit3D ProScanner analizează compoziția corpului, evoluția fizică și postura, prin intermediul tehnologiei și software-ului de ultimă generație. În timpul analizei corporale, aparatul capturează 1.200 de imagini în doar 40 de secunde. 

Aceste imagini ajută la crearea unei figurine 3D a pacientului, folosită apoi pentru a măsura și înregistra evoluția pe parcursul ședințelor de tratament.

De asemenea, scannerul 3D oferă în mai puțin de un 1 minut date biometrice precum greutatea, măsurătorile corpului, balansul, procentul de grăsime și armonia corpului.

Cu astfel de informații putem recomanda cel mai pertinent plan de tratament și putem înțelege mai bine felul în care mușchii și grăsimea sunt distribuite în corp, astfel reușind să ne axăm direct și personalizat pe nevoile tale.

Rezultatele, în 5 minute pe e-mail

După efectuarea scanării 3D, pacientul primește pe e-mail rezultatele. Acesta poate analiza și compara figurina din orice unghi și datele biometrice, transformarea înainte-după fiind transparentă și mai accesibilă ca oricând pentru pacient.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon