Hair Division

Hair Division

Tratamente eficiente pentru cresterea si regenerarea parului. Metode de tratament si preventie pentru afectiuni asociate scalpului, cu rezultate dovedite clinic.


Optiuni de comanda:

250 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
250 RON * 1 buc = 250 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Recomanda oferta si CASTIGA

Autentifica-te inainte de a distribui link-ul pentru a se contoriza bonusul tau.
Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.

Exista o multitudine de factori asociati cu problemele parului sau al scalpului, iar identificarea lor permite un plan de tratament adecvat. Stresul, stilul de viata sau deficitele metabolice de orice fel se pot numara printre factorii declansatori ai problemelor capilare, de aceea analizele de sange pot fi recomandate de catre medicul curant, iar alaturi de acestea, in cadrul clinicii, efectuam si o analiza microscopica. 

Mezoterapia scalpului implica injectari multiple ale unui cocktail specific pentru a stimula si sustine oxigenarea si circulatia sanguina, revitalizand parul si scalpul. 

Se recomanda 4 sedinte, realizate la un interval de 2 saptamani. 

Microneedling-ul pentru scalp implica un cocktail specific cu rol de revitalizare si sustinere a parului, livrat cu ajutorul unui dispozitiv cu micro-ace si vibratii. Procedura este confortabila si rezultatele sunt dovedite stiintific. 

PRX Scalp - un tratament inovativ fara ace de biorevitalizare bazat pe o combinatie de acizi. Functioneaza ca potentiator de efect pentru toate procedurile injectabile.

PRP (Terapia Vampir) - procedura ce presupune injectarea cu o solutie concentrata de plasma proprie, motiv pentru care nu exista risc de alergii. Protocolul implica recoltarea de sange venos, care este prelucrat si reinjectat in zona de interes (scalp), in scopul de a preveni calvitia si de a asigura supravietuirea foliculilor de par (in cazul transplantului de par si nu numai). Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon