Lifting

Lifting


Optiuni de comanda:

250 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
250 RON * 1 buc = 250 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Recomanda oferta si CASTIGA

Autentifica-te inainte de a distribui link-ul pentru a se contoriza bonusul tau.
Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.

Sânii fermi sunt consideraţi un simbol al feminităţii şi tinereţii. Înainte de toate, vrem să ştii că pierderea fermităţii sânilor este absolut normală, iar cauzele de obicei ţin de: vârstă, genă, sarcină şi stilul de viaţă. Aşadar, dacă odată cu trecerea timpului bustul tău nu mai arată ca atunci când erai adolescentă, nu este niciun motiv de îngrijorare, însă este bine să ştii faptul că SE POATE face ceva, dacă îţi doreşti, chiar fără operaţie!

Soluţia noastră este ridicarea sânilor prin radiofrecvenţă tripolară, care este una dintre cele mai avansate metode de tratare a "problemelor" estetice. Tratamentul este complet non-invaziv şi nedureros, acest fiind cel mai mare beneficiu în comparaţie cu operaţiile estetice.


Radiofrecvenţa tripolară

Tehnologia TriPollar utilizează energie focalizată, nedureroasă şi optimă de frecvență radio pentru a acţiona asupra pielii şi subcutanat (sub piele). Energia controlată este livrată prin intermediul a trei sau mai mulţi electrozi şi este limitată la zona de tratament. TriPollar este dovedită clinic și histopatologic pentru faptul că încălzește simultan și omogen atât straturile superficiale (dermice), cât și straturile profunde (hipodermale). 


Beneficii radiofrecvenţă tripolară:

Cui recomandăm ridicarea sânilor cu radiofrecvenţă tripolară?

Această procedură este ideală pentru femeile care au trecut printr-o sarcină (şi nu alăptează în prezent) şi tuturor doamnelor care, indiferent de cauză, se confruntă cu pierderea fermităţii sânilor.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un voucher in valoare de 100 RON Trimite voucher

Distribuie Trimite Trimite