Perfect Legs

Perfect Legs

Slăbire, subțiere, rezultate anti-celulită și detoxifiere.


Optiuni de comanda:

700 RON2120 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
700 RON * 1 buc = 700 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Recomanda oferta si CASTIGA

Autentifica-te inainte de a distribui link-ul pentru a se contoriza bonusul tau.
Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3
Descrierea imaginii 4
Descrierea imaginii 5

Pachetul Perfect Legs este ideal pentru tine dacă îți dorești un corp subțiat, picioare mai subțiri și posterior mai ferm și lipsit de celulită, cu rezultate rapide și fără efort. 

Contine: 

Beneficii pachet:

1. Eximia

Eximia ajuta la scaderea in centimetri datorita reducerii celulelor grase. Dizolva nodulii celulitici, acționeaza pe tratarea tuturor tipurilor de celulita prin intermediul ultraporatiei: ultrasunetul destabilizeaza acumularile de grasime ce sufoca tegumentul iar electroporatia permeabilizeaza invelisul celular pentru eliminarea resturilor de grasime. Mitocondria este raspunzatoare de consumarea continutul celular si transformarea acestuia in energie, avand drept rezultat stimularea metabolismului dar si o stare de bine datorita eliminarii de endorfine rezultata in urma arderilor;

2. Dermocell

Tratamentul endermologic cu Dermocell este o terapie cu un puternic efect anticelulitic, constand in utilizarea unei tehnici de masaj transdermic mecanizat, cu vacuum. Aparatul Dermocell foloseste metoda non-invaziva si non-agresiva a aspiratiei continue pentru un efect rapid si de lunga durata, impiedicand ulterior reformarea nodulilor celulitici. 

Beneficiile tratamentului sunt eliminarea celulitei, îmbunătățirea tonusului muscular, scădere în centimetri, mărește elasticitatea, fermitatea si flexibilitatea pielii, reducerea senzatiei de picioare grele, eliminarea si metabolizarea grasimilor, iar retenția de apa si toxinele sunt reduse la maximum.

3. Exilis Elite

 Exilis Elite este una dintre cele mai sofisticate tratamente împotriva celulitei, grăsimii și a pielii "lăsate". Aparatul Exilis Elite folosește radiofrecvența, ultrasunetele și sistemul de răcire avansat în același timp pentru încălzirea țesutului adipos. Este singurul aparat existent care poate acționa la o adâncime de până la 2,5 cm în profunzimea stratului de grăsime. 

Exilis Elite te ajută să scapi de celulită, de pielea flască, de cm în plus și estompează vergeturile, cu rezultate vizibile încă de la prima ședință. După fiecare tratament, imperfecțiunile încep să fie din ce în ce mai puțin vizibile și este aparatul cel mai eficient pentru remodelare corporală și refacerea elasticității pielii. 

4. Iyashi Dome

Rezultatele studiilor facute arată eficiența programului Iyashi Dome, în pierderea în greutate și indică o creștere a satisfacției cu 100%. Iyashi Dome este o procedură nouă, revoluționară, care purifică organismul și ajută la slăbirea rapidă, fără efort. Aparat este bazat pe un concept japonez ce implică razele infrarosii de undă lungă și o tehnologie unică în lume. 

Iyashi Dome are numeroase beneficii pentru conturarea armonioasă a corpului. În primul rând, pacienții aleg această procedură pentru slăbire, îmbunătățirea și redefinirea siluetei. S-au observat pierderi în greutate de pana la 6 kg în doua luni. Tehnologia modernă a acestui aparat ajută, de asemena, la relaxarea musculară, fiind o procedură confortabilă, dar și la detoxifierea organismului prin eliminarea metalelor grele din acesta. Rezultate s-au observat și pentru încetinirea procesului de îmbătrânire prin regenerarea celulelor.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un voucher in valoare de 100 RON Trimite voucher

Distribuie Trimite Trimite