60 RON120 RON

Optiuni de comanda:
Cantitate:
-+
Locatie:
Rezerva procedura

 
 
Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

Recomanda oferta si CASTIGA

Autentifica-te inainte de a distribui link-ul pentru a se contoriza bonusul tau.

Orice persoană are nevoie în viaţă de echilibru şi mişcare. Pilates este o activitate care le combină perfect pe cele două şi ne ajută să avem un stil de viaţă mai sănătos. Este un bun tip de mişcare pentru tonifierea muşchilor (abdomen, coapse, spate), stretching, pentru a scăpa de durerile de spate şi pentru a obţine o postură mai bună. 

Dacă eşti începător, atunci este bine să ştii mai întâi care sunt cele 6 principii de bază ale Pilates-ului.

1. Centrarea: Pilates a fost dezvoltat pentru a dezvolta corect muşchii şi pentru un echilibru mai bun.

2. Concentrarea: Creierul se poate concentra mai bine pe mişcările corpului, astfel încât să poţi face exerciţiile cu 100% precizie.

3. Respiraţia: Este foarte importantă în pilates. Un ritm echilibrat al acesteia permite oxigenarea şi detoxifierea tuturor celulelor şi ţesuturilor.

4. Controlul: Vei învăţa să îţi controlezi mişcările, creierul şi respiraţia, pentru a executa fiecare exerciţiu cu precizie, în loc să depinzi de un număr exact de repetări.

5. Precizia: În Pilates, totul este despre precizie. Cu cât eşti mai precis şi concentrat, cu atât vei avea parte de mai multe beneficii.

6. Fluiditate: Schimbarea mişcărilor şi a exerciţiilor prin mişcări fluide, care curg una după cealaltă.

Pilates Max Reformer

La Fit4You folosim cel mai eficient şi renumit aparat pentru pilates, Max Reformer. Este un aparat special, conceput de părintele Pilate-ului, Joseph Pilates. A fost folosit iniţial în Primul Război Mondial pentru a ajuta soldaţii să se refacă mai rapid, ulterior folosit de sportivi pentru a-şi creşte performanţa.

Pilates Max Reformer te va ajuta să creşti capacitatea de forţă, flexibilitate, coordonare, tonifiere şi corectarea posturii. Acest aparat complex îţi permite să efetuezi o gamă largă de exerciţii, îndeplinind cu succes toate principille Pilates-ului.

Fit4you
Strada Amman nr 23 Bucuresti, Romania
0730333332
NOU

Ofera cadou unui prieten un voucher in valoare de 50 RON Trimite voucher GRATUIT

Distribuie Trimite Trimite