Profhilo

Profhilo

Un tratament pentru laxitatea pielii, Profhilo folosește tehnologii brevetate concepute pentru „remodelarea pielii”, un concept revoluționar de "reparare" a ridurilor, în loc să le „umple”. Stimulează eficient producerea atât de colagen natural cât și de elastină pentru a vă reînnoi pielea din interior.


Optiuni de comanda:

1400 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
1400 RON * 1 buc = 1400 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Recomanda oferta si CASTIGA

Autentifica-te inainte de a distribui link-ul pentru a se contoriza bonusul tau.
Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.

Beneficii principale:

Când vine vorba de anti-ageing, cel mai nou tratament de întinerire a pielii este Profhilo. Se dovedește a fi un adevărat schimbător de jocuri în lumea esteticii. Profhilo este un nou şi revoluționar tratament non-chirurgical care tratează laxitatea pielii, adresează liniilor faciale și ridurilor și îmbunătăţeşte tonusul, textura și hidratarea. Tratamentul se adresează pacienților care au semne vizibile ale îmbătrânirii pielii.

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră produce mai puțin colagen și elastină. Profhilo utilizează tehnologii avansate, fără bisturiu, pentru a ajuta la remodelarea pielii. Este format din cea mai mare concentraţie de acid hialuronic (HA) de pe piaţă. 

Stimulează eficient producerea de colagen natural și elastină pentru a energiza și reînnoi pielea. Stimulează patru tipuri diferite de colagen și elastină datorită eliberării lente a acidului hialuronic, iar rezultatul este îmbunătățirea semnificativă a calității țesutului. Profhilo, în prezent, este singurul produs capabil să stimuleze producția naturală a celor patru tipuri de colagen și elastină, făcându-l cu adevărat unic.

Având rezultate vizibile în cel puțin 2 vizite, Profhilo continuă să fie o alegere fantastică pentru cei care doresc să combată îmbătrânirea, pielea plină de oboseală sau obosită și pierderea volumului facial.

Cum funcţionează?

Un tratament pentru laxitatea pielii, Profhilo folosește tehnologii brevetate concepute pentru „remodelarea pielii”, un concept revoluționar de "reparare" a ridurilor, în loc să le „umple”. Stimulează eficient producerea atât de colagen natural cât și de elastină pentru a vă reînnoi pielea din interior.

Tratamentul durează doar 10 minute şi funcţionează prin eliberarea lentă a acidului hialuronic pentru, care stimulează 4 tipuri de colagen şi elastină şi ajută la îmbunătățirea semnificativă a calității țesutului.

Tehnica presupune injectarea în 5 puncte, pentru fiecare jumătate a feței (dreapta si stanga), atent selectate pentru a reduce riscurile, în 5 zone unde nu există vase mari și ramuri nervoase.


În loc să înlocuiască volumul sau să creeze o ridicare volumetrică ca și alte fillere, Profhilo este capabil să creeze volum în țesutul în care este nevoie datorită capacității sale mari de răspândire.

În loc să înlocuiască volumul sau să creeze o ridicare volumetrică ca și alte fillere, Profhilo este capabil să creeze volum în țesutul în care este nevoie datorită capacității sale mari de răspândire. Această caracteristică face ca Profhilo să fie un tratament ideal pentru îmbunătățirea elasticității și a aspectului zonelor precum gâtul, mâinile, în jurul gurii, cu un aspect natural şi uniform.

Cei mai mulți clienți solicită tratamentul Profhilo în zona submalară (între obraz și bărbie) pentru a strânge pielea și a accentua mandibula. 

Diferenţa dintre fillere şi Profhilo

În comparație cu fillerele clasice, Profhilo îmbunătățește reproducerea celulelor stem. Reface atât straturile de piele cât și cele de grăsime la starea lor naturală și stimulează organismul să producă patru tipuri de colagen. Spre deosebire de umpluturile dermice, nu oferă volum. Profhilo poate fi, de asemenea, utilizat într-o serie de zone, unde umpluturile nu sunt potrivite, cum ar fi zonele corporale.

Când apar rezultatele?

Rezultatele pot fi imediate. Pacienţii au observat o întinerire vizibilă, cu aspect natural, dar evidentă, a zonelor tratate imediat după tratament. Fermitatea crescută, elasticitatea și o calitate generală îmbunătățită a pielii pot fi vizibile până la șase luni după tratament.Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un voucher in valoare de 100 RON Trimite voucher

Distribuie Trimite Trimite