150 RON200 RON

Optiuni de comanda:
Cantitate:
-+
Locatie:
Rezerva procedura

 
 
Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

Recomanda oferta si CASTIGA

Autentifica-te inainte de a distribui link-ul pentru a se contoriza bonusul tau.

Mancam pentru a trai sau traim pentru a manca? 

Peste 90% din bolile cardiovasculare, metabolice, canceroase, alergice, aterosclroza, hipovitaminozele, deriva sau sunt induse de o alimentatie deficitara fie ca este vorba de malnutritia de exces , fie ca este vorba de malnutritia deficitara.

Nutritia are cea mai importanta contributie asupra sanatatii organismului uman, este stiinta alimentatiei. Alimentatia este un proces voluntar si constient, si de aceea educabil. Cand vorbim despre alimentatie, vorbim despre un aport echilibrat de nutrienti esentiali in asigurarea nevoilor energetice necesare pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a organismului la copii si pentru mentinerea sanatatii la adulti si varstnici, tinand seama de anumite particularitati individuale, cum ar fi: varsta, sex, conditii de mediu, preferinte alimentare, sarcina, nivel de activitate fizica si prezenta uneia sau a mai multor boli.

Optati pentru consilierea nutritionala in cadrul clinicilor FIT4YOU si beneficiati de mai multe servicii: analiza completa a compozitiei dvs. corporale cu ajutorul analizorului corporal profesional aprobat medical, evaluarea nutritionala completa pentru stabilirea echilibrului nutritiv in scop profilactic si curativ si recomandari de specialitate in vederea optimizarii stilului de viata prin terapie nutritionala.

CONSILIEREA NUTRITIONALA CUPRINDE:

1. ANALIZA COMPOZITIEI CORPORALE CU ANALIZOR CORPORAL PROFESIONAL TANITA APROBAT MEDICAL (masuratori ce privesc intregul organism):

  • masa in kg grasimea corporala (%)
  • indicele de masa corporala (BMI)
  • grasimea viscerala masa de grasime (kg)
  • masa fara grasime (kg)
  • masa muscularaapa totala din corp (l)
  • apa totala din corp (%)rata metabolica de baza (BMR)
  • varsta metabolica

2. CONSILIERE NUTRITIONALA PENTRU OPTIMIZAREA STILULUI DE VIATA

3. MANAGEMENTUL GREUTATII

scadere/ crestere ponderalamentinerea greutatii corporale

4. DIETOTERAPIE

dieta personalizata pentru diferite afectiuni: boli metabolice si de nutritie, boli cardiovasculare, boli hepatice, anemii, boli gastrointestinale. 

5. NUTRITIE SPECIALA

sarcina si lactatieetapele diversificarii la sugarnutritia in perioadele copilariei pe etape de varsta (4-7 ani, 7-14 ani, 15-20 ani)varstnici

Fit4you
Strada Amman nr 23 Bucuresti, Romania
0730333332
NOU

Ofera cadou unui prieten un voucher in valoare de 50 RON Trimite voucher GRATUIT

Distribuie Trimite Trimite