Media

Sectiunea media.

Cum scapa Denisa Tanase de celulita
Velashape 3 este procedura preferata a vedelor pentru eliminarea celulitei. De asemenea, această procedură ajută la reducerea circumderinței abdomenului și a coapselor, estomparea vergeturilor și la reducerea laxității pielii.
Oana Roman, tratament cu Exilis Elite
Oana Roman a început tratamentul cu Exilis Elite pentru eliminarea bărbiei duble și subțierea brațelor.
Paula Chirila revine in forma dupa sarbatori
Paula Chirilă este una dintre persoanele dragi nouă, care ne calcă pragul pentru a încerca procedurile noastre de top. Printre preferatele ei se numără: Vanquish Me pentru o talie subțire, Velashape 3, terapia favorită a femeilor pentru eliminarea celulitei și Iyashi Dome, pentru detoxifiere intensă.
Radiofrecvența pentru eliminarea ridurilor
Daniela Gyorfi a ales Radiofrecvența la Fit4You pentru a obține o piele mai tânără, mai fresh și pentru a trata urmele îmbătrânirii! Dacă îți dorești și tu să încerci, descarcă un voucher cadou de pe www.fit4you.ro! 🎥 Mulțumiri echipei ProTv! ⭐ Beneficii: 👉 reîntinerirea tenului și atenuarea efectelor îmbătrânirii: riduri fine, aspect uscat, piele flască. 👉 tratament non-invaziv și nedureros 👉 rezultate încă de la prima ședință ☎️ 0730.333.332 🏠 Str. Amman, nr. 23
Denisa Tănase, de la Bambi, Velashape 3
Denisa Tănase revine în formă după sărbători cu Velashape 3, cea mai eficientă procedură pentru eliminarea celulitei.
Dorian Popa se antrenează cu Visionbody
Dorian Popa se antrenează cu Visionbody, cel mai eficient tip de antrenament existent. Este cel mai nou aparat pentru tonifierea rapidă a corpului și îmbunătățirea circulației sângelui. Funcționează cu tehnologia revoluționară EMS (Electrical Muscle Stimulation), pe sistem Wireless. Ceea ce îl diferențiază de alte asemănătoare aparate este faptul că funcționează fără cabluri, cu eficacitate ridicată. EMS este antrenamentul sportivilor de performanță, pentru pierderea rapidă în greutate, eliminarea grăsimii și tonifierea musculaturii. Poți lucra rapid și eficient toate grupele de mușchi, aparatul activând 90% din musculatură. De asemenea, VisionBody elimină aspectul coajei de portocală și oferă un aspect neted pielii.
Dorian Popa, abdomen tonifiat cu Visionbody
Visionbody este cel mai eficient tip de antrenament. Rezulatele antrenamentului cu VisionBody se văd chiar de prima ședință. Mușchii sunt lucrați la maximum, mult mai intens decât după o vizită în sala de fitness și mai ales în timp-record. Ședința durează 20 de minute, echivalentul a 4 ore de sport.
Fit4you
Strada Amman nr 23 Bucuresti, Romania
0730333332
NOU

Ofera cadou unui prieten un voucher in valoare de 50 RON Trimite voucher GRATUIT

Distribuie Trimite Trimite