Media

Sectiunea media.

Fit4You - Best Body Remodeling Therapy Center 2019
Fit4You - Best Body Remodeling Therapy Center 2019

Centrele ultramoderne Fit4You au fost desemnate "Best Body Remodeling Therapy Center" în anul 2019 de catre F.R. FITNESS WELLNESS & SPA reprezentantul exclusiv al International Fitness Wellness & SPA Association (IFWSA). FITNESS WELLNESS SPA & BEAUTY ACADEMY ROMANIA  a finalizat procesul de nominalizare IFWSA Excellence Awards Romania 2019 la diverse categorii a celor mai bune si selecte Centre din tara, din Hoteluri, Resort-uri, Pensiuni, Centre Medicale, Centre Fitness, Nutrition, Wellness, SPA & Beauty si urmare a mystery shopping, opinia clientilor si audit-ul final, iar centrele FIT4YOU au primit numeroase voturi fiind nominalizata la categoria „ Best Body Remodeling Therapy Center". 

De asemenea, Fit4You a primit cu bucurie în locatie înca un premiu, "Manager of the year" pentru fondatorul centrelor, Mircea Brânzei, care s-a remarcat în domeniul wellness din România datorita dezvoltarii permanente a centrelor Fit4You cu aparatura de ultima generatie si coordonarea unei echipe mari de profesionisti din toate domeniile.

Fit4You si Centrul Fericirii devin Clinica Fit4You

Reteaua de centre de estetica & wellness Fit4You a organizat joi, 13 februarie, evenimentul monden de exceptie Fit4You VIP Party 2020, ce a avut loc în cunoscuta locatie Le Château – Castelul din inima Bucurestiului.

Petrecerea a avut ca obiectiv principal celebrarea fuziunii dintre Fit4You si Centrul Fericirii sub numele de Fit4You Clinique. La eveniment au fost prezente peste 200 de persoane care s-au bucurat de momente artistice antrenante, muzica buna si preparate sanatoase de la Fit4You Delivery.

Denisa Tanase, de la Bambi, Velashape 3

Denisa Tănase revine în formă după sărbători cu Velashape 3, cea mai eficientă procedură pentru eliminarea celulitei.

Paula Chirila revine in forma dupa sarbatori

Paula Chirilă este una dintre persoanele dragi nouă, care ne calcă pragul pentru a încerca procedurile noastre de top. Printre preferatele ei se numără: Vanquish Me pentru o talie subțire, Velashape 3, terapia favorită a femeilor pentru eliminarea celulitei și Iyashi Dome, pentru detoxifiere intensă.

Oana Roman, tratament cu Exilis Elite

Oana Roman a început tratamentul cu Exilis Elite pentru eliminarea bărbiei duble și subțierea brațelor.

Cum scapa Denisa Tanase de celulita

Velashape 3 este procedura preferata a vedelor pentru eliminarea celulitei. De asemenea, această procedură ajută la reducerea circumderinței abdomenului și a coapselor, estomparea vergeturilor și la reducerea laxității pielii.

Radiofrecventa pentru eliminarea ridurilor

Daniela Gyorfi a ales Radiofrecvența la Fit4You pentru a obține o piele mai tânără, mai fresh și pentru a trata urmele îmbătrânirii! Dacă îți dorești și tu să încerci, descarcă un voucher cadou de pe www.fit4you.ro! 🎥 Mulțumiri echipei ProTv! ⭐ Beneficii: 👉 reîntinerirea tenului și atenuarea efectelor îmbătrânirii: riduri fine, aspect uscat, piele flască. 👉 tratament non-invaziv și nedureros 👉 rezultate încă de la prima ședință ☎️ 0730.333.332 🏠 Str. Amman, nr. 23

Dorian Popa, abdomen tonifiat cu Visionbody

Visionbody este cel mai eficient tip de antrenament. Rezulatele antrenamentului cu VisionBody se văd chiar de prima ședință. Mușchii sunt lucrați la maximum, mult mai intens decât după o vizită în sala de fitness și mai ales în timp-record. Ședința durează 20 de minute, echivalentul a 4 ore de sport.

Dorian Popa se antreneaza cu Visionbody

Dorian Popa se antrenează cu Visionbody, cel mai eficient tip de antrenament existent. Este cel mai nou aparat pentru tonifierea rapidă a corpului și îmbunătățirea circulației sângelui. Funcționează cu tehnologia revoluționară EMS (Electrical Muscle Stimulation), pe sistem Wireless. Ceea ce îl diferențiază de alte asemănătoare aparate este faptul că funcționează fără cabluri, cu eficacitate ridicată. EMS este antrenamentul sportivilor de performanță, pentru pierderea rapidă în greutate, eliminarea grăsimii și tonifierea musculaturii. Poți lucra rapid și eficient toate grupele de mușchi, aparatul activând 90% din musculatură. De asemenea, VisionBody elimină aspectul coajei de portocală și oferă un aspect neted pielii.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon