Tratamentul cearcanelor

Tratamentul cearcanelor

Stergerea si estomparea cearcanelor


Optiuni de comanda:

1800 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
1800 RON * 1 buc = 1800 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Recomanda oferta si CASTIGA

Autentifica-te inainte de a distribui link-ul pentru a se contoriza bonusul tau.
Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.

DE CE SĂ ALEGI FIT4YOU AESTHETICS?

Cearcănele sunt acele se află în zona de sub ochi și sunt vizibile încă de la vârste fragede. Odată cu trecerea timpului însă, acestea devin din ce în ce mai pronunțate și deranjante. Indiferent cât machiaj ai pune pentru a le astupa, deseori observăm că petele întunecate de sub ochi se află încă acolo.

Acestea pot fi estompate prin intervenția cu acid hialuronic Teosyal Redensity II, iar efectul este unul plăcut, fața devine luminoasă, odihnită și vei putea renunța fără griji la machiajul zilnic. Mai mult de atât, ridurile din zona ochilor vor fi și ele estompate. La Fit4You Aeshetics optăm pentru un look cât mai natural, potrivit fizionomiei tale, care să îți ofere un apect hidratat și odihnit.

IGURANŢĂ ŞI PROFESIONALISM

La Fit4You Aesthetics vet întâlni doctori profesioniști, cu experiență în domeniul esteticii. Pentru procedura de umplere a cearcănelor folosim Teosyal Redensity II, substanță sigură, injectată corespunzător pentru ca efectele să fie corecte și pe placul pacientului. Se va analiza fizionomia pacientului, apoi se va stabili un plan al procedurii.

Procedura nu este una riscantă și nu există riscuri de hematoame după intervenție, întrucât injectarea se face cu instrumente foarte fine, sterile și cu grijă. Singurele reacții adverse pot apărea în cazul în care pacientul nu respectă indicațiile primite de la doctor.

CE VEI SIMŢI ÎN TIMPUL PROCEDURII?

Nu vei simți durere în timpul procedurii, întrucât zona va fi anesteziată prin aplicarea unei creme sau anestezic local și doctorii noștri se vor asigura că pacientul se va simți cât mai confortabil.

CÂT TIMP PERSISTĂ REZULTATELE?

Efectele se vor observa imediat, ridurile și colorația vor fi diminuate, iar pacientul va pleca acasă cu un look proaspăt, întinerit și mai ales odihnit. Rezultatele pot persista până la un an, însă este necesară o reinjectare la 6 luni de la prima intervenție pentru ca efectele să fie cât mai rezistente și să aibă aceeași intensitate.

CE CONTRAINDICAȚII EXISTĂ?

Nu este recomandată procedura femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor alergice la soluția injectată. Înainte de procedură, se recomandă o discuție cu medicul nostru pentru a trece în revistă patologiile preexistente și excluderea anumitor afecţiuni care ar contraindica procedura.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un voucher in valoare de 100 RON Trimite voucher

Distribuie Trimite Trimite