Tratament oxigen

Tratament oxigen

Antiage/ revitalizare/ vitalitate/ antiacneic/ rejuvenare


Optiuni de comanda:

343 RON490 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
343 RON * 1 buc = 343 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.

Tratament Oxigen antiage/revitalizare/vitalitate/antiacneic/rejuvenare

Oxy plus este un aparat ce efectueaza un tratament cu oxigen hiperbaric de 98%, ceea ce duce la rezultate fabuloase inca de la prima sedinta. Acest tratament se bazeaza pe o tehnologie spectaculoasa de transformare a oxigenului din aer (de puritate scazuta 16-18%) cu ajutorul unor filtre speciale, in oxigen de puritate 98%. Optional, imbogatindu-l cu seruri cu substante active (molecule extrem de mici), bulele de oxigen sunt difuzate cu o anumita presiune pe piele si impinse in profunzimea dermului. 

Rezultatele obtinute se bazeaza pe oxigenarea si imbunatatirea respiratiei celulare, stimularea circulatiei sangvine periferice, regenerarea celulara si hidratarea pielii in profunzime, iar nutritia celulelor este marita de 6 ori.

Pasi:

Beneficii:

Tratamentul cu Oxigen recomandat si de Madonna ajuta la diminuarea ridurilor, avand efect de lifting. Reduce cicatricile superficiale si uniformizeaza tenul, elimina acneea, confera luminozitate si tonicitate tenului. De asemenea, ajuta la reducerea petelor si la atenuarea vergeturilor, conferind suplete tegumentara. Mai mult, ajuta la eliminarea cuperozei si la eliminarea pungilor de sub ochi.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon