Tratamente botox

Tratamente botox

Tratamentul ridurilor și al transpirației excesive, ovalizarea conturului facial


Optiuni de comanda:

650 RON800 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
650 RON * 1 buc = 650 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Recomanda oferta si CASTIGA

Autentifica-te inainte de a distribui link-ul pentru a se contoriza bonusul tau.
Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3

CUM FUNCȚIONEAZĂ TRATAMENTUL CU BOTOX?

Tratamentul cu toxină botulinică de tip A are ca scop blocarea mușchilor faciali. Este soluția rapidă și minim-invazivă de ștergere a ridurilor și întinerire vizibilă a feței. Se pot șterge ani de zile de pe chip, fără operații, durere și timp de recuperare.

Botoxul este o proteină naturală produsă de bacteria clostridium botulinum, purificată și adaptată pentru a putea fi folosită în siguranță în domeniul esteticii medicale. Intervenția este una nedureroasă și nu necesită anestezie, doar în cazuri speciale se va aplica o cremă locală.Intervenția durează 10-15 minute și este una sigură. 

Se injectează toxina botulinică în zona dorită folosind un ac foarte fin, care reușește să acționeze în zone foarte precise. Durerea din timpul procedurii este minimă și se simte for o înțepătură ușoară, însă după injectare nu vei simți niciun disconfort.

Tratamentul se poate face după varsta de 18 de ani când ridurile nu sunt permanente, ci de expresie, cu scopul de a preveni adâncirea lor. După 40 de ani, acestea devin definitive și se recomandă un tratament combinat, botox și acid hialuronic.

CE ZONE POT FI TRATATE CU BOTOX?

Partea superioară a feței este ce mai afectată de obicei. Ridurile sunt de cele mai multe ori de expresie și sunt vizibile când ne încruntăm sau când zâmbim.

Ridurile ce pot fi netezite cu botox sunt cele de încruntare dintre sprancene, cele dispuse orizontal de pe frunte și ridurile de expresie din jurul ochilor.

CÂT TIMP DUREAZĂ EFECTELE TRATAMENTULUI CU BOTOX?

Botoxul este absorbit în timp, iar timpul în care dispare diferă de la persoană la persoană în funcție de organism, efortul fizic depus, vârstă sau mimica accentuată. Rezultatele se văd în aproximativ 7-10 zile de la intervenție.

Este recomandată injectarea o dată la 6 luni pentru rezultate continue. După mai multe injectări, toxina botulinică nu va mai fi absorbită atât de repede.

CÂT DE SIGUR ESTE TRATAMENTUL CU BOTOX?

Tratamentul cu botox este unul simplu și sigur. Vei trece printr-un consult făcut de medicul nostru specialist și se vor stabili zonele în care se va injecta toxina botulinică.Trebuie să fii atent dacă ai alergii cunoscute la toxină botulinică sau albumină, boli care care îți slăbesc musculatura sau dacă folosești antibiotice și trebuie să îi comunici doctorului.

CE CONTRAINDICAȚII EXISTĂ?

Nu este recomandat tratamentul cu botox femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor alergice la una dintre componentele utilizate in prepararea toxinei, celor care suferă de afecțiuni ce determină scăderea generală a fortei musculare și persoanelor are se află în timpul tratamentului cu medicamente anti-inflamatoare sau anticoagulante.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un voucher in valoare de 100 RON Trimite voucher

Distribuie Trimite Trimite