Umplerea santurilor nazogeniene

Umplerea santurilor nazogeniene

Efect instant de întinerire și împrospătare a look-ului


Optiuni de comanda:

1400 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
1400 RON * 1 buc = 1400 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Recomanda oferta si CASTIGA

Autentifica-te inainte de a distribui link-ul pentru a se contoriza bonusul tau.
Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.

DE CE SĂ ALEGI FIT4YOU?

Șanțurile nazolabiale sunt acele denivelări care se întind de la aripele nazale până la colțul gurii. După o anumită vârstă, acestea se formează și se accentuează din cauza pierderii elasticității și a căderii pomeților.La Fit4You alegem proceduri personalizate, în funcţie de nevoile şi dorinţele pacientului. Cea mai utilizată metodă pentru estomparea șanțurilor nazolabiale este cea cu acid hialuronic. Juvederm Ultra 3, care se injectează în zona afectată de trecerea timpului. Dacă acestea sunt mai accentuate, se poate injecta Juvederm ULTRA 4 sau Teosyal Deep Lines. Se va folosi o cantitate între 1 ml și 2 ml, în funcție de nevoie.


SIGURANŢĂ ŞI PROFESIONALISM

Te asigurăm că la Fit4You lucrăm numai cu doctori profesioniști, cu experiență de ani de zile în domeniul medicinii estetice şi dermatologice. Împreună cu specialistul, veţi alege ce procedură se potrivește, dar și ce substanţă şi cantitate trebuie injectată pentru rezultate naturale și personalizate pentru tine.Noi punem accent pe unicitate și pe diferență, iar scopul nostru este să ajutăm femeile să scape de orice nemulţumire. Ceea ce ne diferențiază de alții este faptul că nu alegem doar ce se poartă, ci ceea ce se potrivește. Nu vei pleca cu un look asemănător cu toată lumea. Vei arăta diferit, dar vei fi tot tu!


CE VEI SIMŢI ÎN TIMPUL PROCEDURII?

Nu vei simți durere în timpul procedurii, întrucât zona va fi anesteziată prin aplicarea unei creme sau anestezic local și doctorii noștri se vor asigura că pacienta se va simți cât mai confortabilă. Se va injecta apoi acidul hialuronic în punctele care vor fi astupate.


CÂT TIMP PERSISTĂ REZULTATELE?

Efectele se văd imediat, iar rezultatele se păstrează timp de 6-12 luni, în funcție de fiecare pacient. Apoi este nevoie de o nouă injectare dacă se dorește. După fiecare intervenție va crește nivelul de colagel al pielii, așa că sunt recomandate injectări succesive.


CONTRAINDICAȚII

Tratamentul cu acid hialuronic nu este recomandat femeilor însărcinate, femeilor care alaptează, persoanelor care au tulburari ale sistemului imunitar sau boli autoimune, diabet necontrolat sau leziuni ale pielii pe zona tratată.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un voucher in valoare de 100 RON Trimite voucher

Distribuie Trimite Trimite