Vacufit

Vacufit

Mai suplu și mai sănătos ședință cu ședință


Optiuni de comanda:

150 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
150 RON * 1 buc = 150 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3
Descrierea imaginii 4
Descrierea imaginii 5
Descrierea imaginii 6
Descrierea imaginii 7
Descrierea imaginii 8

CE ESTE ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ VACUFIT?

Vacufit este un aparat dezvoltat pe baza procedurii folosite de NASA, preferat de sportivii de performanță

VacuFit este un dispozitiv revoluționar care a fost conceput pentru ca te ajuta să pierzi în centimetri de pe zonele problematice. Datorită tehnologiei inovatoare, poți obține rezultate vizibile, fără exerciții fizice intense și fără dietă. În plus, vei obține rezultate rapide și astfel vei economisi timp. VacuFit nu are numai beneficii în remodelarea corporală, ci și în recuperarea medicală. Luptă împotriva celulitei, previne afecțiuni și îți optimizează metabolismul.

Aparatul de ultimă generație funcționează pe baza alternării unei presiuni normale cu una negativă (Vacuum), aplicată în jumătatea inferioară a corpului. Capilarele se dilată și se formează unele noi, iar fluxul sangvin este îmbunătățit la periferie și musculatură. Ca urmare, are loc dilatarea capilarelor, formarea de capilare noi, precum și periferie și stimulează circulația venoasă.

CE ZONE ȘI AFECȚIUNI TRATEAZĂ VACUFIT?

Cu VacuFit vei reuși să arzi grăsimea nedorită de pe abdomen, fese, șolduri și coapse, iar pielea ta va fi mai fină. Scapi de celulită pe termen îndelungat și elimini centimetrii în plus, oferindu-ți astfel și o stare de bine și încredere în sine.
Aparatul revoluționar Vacufit ajută fluxul sangvin din musculatură și ajută în tratarea numeroaselor afecțiuni: insuficienţa venoasă cronică, edeme limfatice, sindromul posttrombotic, picior diabetic edemele posttraumatice sau postoperative.

CÂTE ȘEDINȚE SUNT NECESARE?

Efectele VacuFit încep să se observe chiar de la prima ședință, însă pentru rezultate optime te vei consulta cu specialistul clinicii pentru un pachet personalizat, în funcție de ceea ce dorești să obții.

CÂT ESTE DE SIGUR VACUFIT?

VacuFit a fost dezvoltat pe baza tehnologiei folosite de NASA, rezultat al cercetărilor făcute de astronauții care sufereau de complicații circulatorii din cauza lipsei gravitației și a „mecanismului de pompă” pe care îl asigură musculatura. Informațiile descoperite Institutul de Medicină Spațială a Societății Germane Aerospațiale din Köln au fost adaptate pentru producerea aparatului VacuFit.

VacuFit este recomandat și rezolvarea afecțiunilor din domeniul sănătății (ortopedie, boli vasculare, traumatologie), dar și pentru îmbunătățirea aspectului estetic și al performanței.

CE TREBUIE SĂ ȘTII ÎNAINTE DE A APELA LA VACUFIT?

Procedura nu este recomandată fără aprobarea medicului în următoarele cazuri:
•    Sarcină
•    Tromboză
•    Hernie inghinală
•    Insuficiență cardiacă
•    Intervenții abdominale recente
•    Neoplasmele

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon