Vanquish

Vanquish

Tratament non-invaziv ce topeste grasimea de pe abdomen si coapse


Optiuni de comanda:

420 RON600 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
420 RON * 1 buc = 420 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3
Descrierea imaginii 4
Descrierea imaginii 5
Descrierea imaginii 6
Descrierea imaginii 7
Descrierea imaginii 8

CE ESTE ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ VANQUISH?

Vanquish este un aparat ce folosește tehnologie de ultimă oră pentru topirea rapidă a grăsimii, fără să aibă contact direct cu pielea și care dă rezultate spectaculoase încă de la primele ședințe. Aparatul transmite unde radio în zona tratată, fiind una dintre cele mai bune soluții pentru slăbirea localizată. 

Tratamentul este non-invaziv și nechirurgical, necauzând disconfort pacientului. Este soluția ideală pentru pentru persoanele care vor să slăbească, persoanele pentru care dietele și mișcarea nu au avut rezultatul dorit până acum sau care pur și simplu nu au timpul necesar pentru o dietă echilibrată și mișcare zilnică. 

CE TRATEAZĂ VANQUISH?

Vanquish este aparatul ideal pentru slăbire localizată și acționează doar în zona tratată. Este procedura perfectă pentru o talie de invidiat și coapse subțiri. În medie, pacienții au observat o reducere 4-8 centimetri în zona abdomenului și 3-5 centimetri a zonei coapselor, în doar 2-3 ședințe, pe interval de 2 luni. 

CE SIMȚI ÎN TIMPUL PROCEDURII VANQUISH?

Spre deosebire de alte aparate de remodelare corporală, Vanquish funcționează fără a atinge pacientul. Funcționează pe sistemul undelor radio, nu al laserului, așadar pielea nu se decojește sau nu prezintă răni. 

În timpul procedurii, singura senzație simțită de pacient este cea de căldură, asemănată cu cea a statului la plajă. Această senzație se poate simți și câteva ore după procedură, însă nu este nimic deranjant. Nu este nevoie de anestezii sau calmante. 

CÂTE ȘEDINȚE SUNT NECESARE PENTRU REZULTATELE DORITE?

Înainte de începerea planului de tratament, veți efectua o analiză corporală, în urma căreia veți stabili împreună cu terapeutul numărul ședințelor de care aveți nevoie. În general, se efectuează câte 4-6 ședințe pe zona tratată pentru a ajunge la rezultatele dorite, efectuate la distanță de 7-10 zile. 

După terminarea sesiunilor de tratament, rezultatele pot persista definitiv. Vanquish provoacă ruperea și distrugerea celulelor adipoase, iar grăsimea poate reveni numai dacă aveți parte de o schimbare radicală a stilului de viață. Dacă veți păstra un regim echilibrat, grăsimea nu va mai reveni în zona tratată. 

CÂT DE SIGUR ESTE VANQUISH?

Vanquish este aprobat de către FDA (Food and Drug Administration) pentru eliminarea grăsimii și slăbire localizată, certificare obținută în urma studiilor clinice. În cel mai rău caz, zona tratată poate să se înroșească pentru o scurtă perioadă de timp, dar nu există reacții adverse severe.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon