200 RON300 RON

Optiuni de comanda:
Cantitate:
-+
Locatie:
Rezerva procedura

 
 
Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

Recomanda oferta si CASTIGA

Autentifica-te inainte de a distribui link-ul pentru a se contoriza bonusul tau.

Ce este și cum funcționează Velashape 2? 

VelaShape 2 este o tehnologie modernă pentru eliminarea celulitei și conturarea frumoasă a corpului. Este un tratament non-invaziv, confortabil și nedureros și are atât avantaje estetice, cât și medicale.

Aparatul care a dat un nou trend în alegerile femeilor în materie de remodelare, VelaShape 2, îți oferă rapid o siluetă mai suplă și o piele fină, fără vergeturi pronunțate și celulită, așa cum ți-ai dorit mereu. De asemenea, tratamentul îmbunătățește circulația sangvină locală și stimulează drenajul limfatic local.

Țesutul în care este formată celulita este încălzit, astfel se formează colagen nou. Căldura atinge și straturile profunde și topește grăsimea, remodelând corpul fără a fi nevoie de perioadă de recuperare.

Ce zone poți trata cu Velashape 2? 

VelaShape 2 acționează pe mâini, coapse, gambe, posterior, abdomen și bărbie. Acesta are multiple beneficii, fără durere rezultate rapide:

•    Eliminarea celulitei
•    Reducerea circumderinței abdomenului și a coapselor
•    Reduce laxitatea pielii și aspectul total al acesteia
•    Conturează plăcut corpului

Câte ședințe sunt necesare pentru rezultatele dorite? 

Ședintele se efectuează la un interval de 3-4 zile, în funcție de ce necesități și de sfatul specialistului din cadrul clinicii. Efectele încep însă să se observe încă după primul tratament, acestea devenind din ce în ce mai vizibile și durabile cu fiecare ședință.

Cât de sigur este Velashape 2? 

VelaShape 2 este o procedură non-invazivă, care nu doare și nu creează senzație de dinconfort în timpul procedurii. Este un aparat aprobat de FDA (Food and Drug Administration, USA) și este produsul care a revoluționat și inițiat un nou trend în industria remodelării corporale. 

Ce trebuie să știi înainte de a utiliza Velashape 2? 

Tratamentul nu este indicat in perioada ciclului menstrual, femeilor insarcinate si nici persoanelor care sufera de o sensibilitate capilara deosebita.
Fit4you
Strada Amman nr 23 Bucuresti, Romania
0730333332
NOU

Ofera cadou unui prieten un voucher in valoare de 50 RON Trimite voucher GRATUIT

Distribuie Trimite Trimite