Wonder

Wonder

WONDER training este o nouă tehnologie eficientă în tonifierea muşchilor.


Optiuni de comanda:

175 RON250 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
175 RON * 1 buc = 175 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3
Descrierea imaginii 4
Descrierea imaginii 5
Descrierea imaginii 6
Descrierea imaginii 7
Descrierea imaginii 8
Descrierea imaginii 9
Descrierea imaginii 10

Wonder  training este o nouă tehnologie eficientă în tonifierea muşchilor. Este primul și singurul echipament care combină emisiile electromagnetice focalizate și electrostimularea selectivă de înaltă intensitate pentru reconturarea corpului.

Această inovaţie îţi permite să creşti masa musculară, să te tonifiezi şi să elimini din excesul de grăsime în câteva şedinţe. Producătorii spun că 1 sesiune de Wonder echivalează cu 3 ore în sala de fitness.

Din 2013, tehnologia de tonifiere a corpului Wonder a fost folosită în sporturile de elită din mai mult de 60 de țări. Mii de campioni mondiali, echipe naționale și sportivi de prestigiu folosesc această tehnică pentru a arde grăsimea în exces și pentru a construi mușchi într-un timp mai scurt. Wonder funcționează în același timp pe fese, abdomen, brațe și picioare și crește forţa, rezistența și echilibrul în tot corpul.

Cum functionează Wonder?

Wonder provoacă mii de contracții musculare puternice și profunde folosind impulsuri electromagnetice și electrice. Impulsurile sunt generate de dispozitiv și conduse prin panouri și senzori electromagnetici la suprafața pielii de deasupra mușchilor, pentru a fi stimulați. Impulsurile fac ca mușchii să se contracte, deci rezultatul este similar cu mișcarea normală și contracțiile musculare regulate.

Tratamentul de stimulare a mușchilor cu Wonder se bazează pe imitarea semnalelor pe care creierul nostru le transmite mușchilor. În timpul exercițiului fizic tradițional, creierul trimite impulsuri, stimulând mușchii care sunt deja capabili să se contracte. Cu toate acestea, mușchii cu o legătură mai puțin dezvoltată cu creierul nu se contractă sau nu se dezvoltă la fel de rapid.

Cat durează procedura?

Cu 2 ședințe de 25 de minute pe săptămână este suficient să obțineți un tonus muscular îmbunătăţit într-un timp scurt.

Beneficii:

Mai multe studii clinice arată că masa musculară după 4 ședințe Wonder crește în medie cu 16%. Țesutul este întărit în special la persoanele neantrenate.

Regenerarea fibrelor musculare determină o îmbunătățire a calității și cantității acestora. Creșterea treptată a mușchilor superficiali și profunzi, fără risc de accidentare și intensitate ridicată, crește puterea musculară.

Stimularea magnetică funcțională a aparatului produce o epuizare intensă și crește rezistența mușchilor implicați. Îmbunătățește eficiența cardiovasculară și rata de recuperare.

Efortul muscular radical declanșează consumuri calorice, iar organismul își reorganizează prioritățile energetice.

Utilizarea Wonder s-a dovedit a fi foarte eficientă în ameliorarea tensiunii dn mușchi, a contracturilor și nodulilor.

Stimularea electromagnetică a mușchilor determină dilatarea vaselor de sânge, crescând aportul de sânge și facilitând furnizarea de oxigen și nutrienți fibrelor musculare. Wonder întinde de asemenea pielea și îi îmbunătățește aspectul.

În cazurile de scolioză ușoară sau moderată, procesul de curbură anormală a coloanei vertebrale a fost oprit sau încetinit prin stimularea mușchilor spatelui.

Wonder ajută la reducerea greutății și mai ales a grăsimii corporale, în timp ce există o creștere a mușchilor corpului. Reduce circumferinţa taliei, șoldurilor și coapselor. Volumul în talie scade, însoțit de o creștere și stabilitate a mușchilor gluteali.

Fără riscuri sau complicații. Tratamentul puternic de stimulare magnetică funcțional cu Wonder produce doar o uşoară febră musculară zilele după tratament și nu necesită timp de recuperare.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon