X-Wave

X-Wave

Scapă de celulită, vergeturi și semne inestetice prin cel mai nou tratament cu unde acustice


Optiuni de comanda:

220 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
220 RON * 1 buc = 220 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3
Descrierea imaginii 4
Descrierea imaginii 5

CE ESTE ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ X-WAVE?

X-Wave este un aparat nou și revoluționar care folosește unde acustice radiale pentru lupta împotriva celulitei, a vergeturilor, a cicatricilor și combate pielea "lăsată". Este un tratament non-invaziv și nedureros care reduce edemul și elimină lipidele din celulele adipoase de sub piele.

Undele acustice sunt impulsuri de sunet foarte puternice, care produc vibrație în interiorul corpului. Aparatul a fost gândit în așa fel încât pielea nu este deteriorată în timpul tratamentului.

Cu X-Wave îți îmbunătățești fluxul sangvin prin creșterea unor vase capilare noi și a microcirculației, întărești metabolismul și se alimentează cu oxigen zona tratată. Tratamentul nostru conduce la crearea unui strat nou, mai accentuat, de colagen.

CE REZULTATE OBȚII CU X-WAVE?

După ședința de X-Wave, țesutul se întinde și astfel crește elasticitatea pielii și devine mai fermă. Acest tratament te ajută să scapi de celulită în orice grad al său, minimizează vergeturile, ajută la tratarea aspectului de piele “lăsată” și rejuvenează pielea.

Tot din punct de vedere estetic, X-Wave uniformizează pielea și nivelează urmele lăsate în urma liposucției și a cicatricilor. Procedura se poate face pe abdomen, fese și coapse.
De asemenea, aparatul revoluționar BLT X-Wave tratează țesutul conjunctiv, lipoedemul și stimulează sistemul limfatic.

CÂTE ȘEDINȚE DE X-WAVE SUNT NECESARE PENTRU REZULTATELE DORITE?

Pielea va deveni mai fină, mai plăcută la atingere și la privire după primele ședințe. Este recomandat un pachet de minimum 6 ședințe pentru ca tu să te bucuri de rezultate vizibile și care durează.

Vei observa cum scapi de celulită și de aspectul neuniform al pielii, ședință după ședință. Un tratament durează 20 de minute, fiind o procedură foarte rapidă și cu efecte garantate.

CÂT DE SIGUR ESTE TRATAMENTUL X-WAVE?

Aparatul pentru X-Wave funcționează cu o procedură nedureroasă și certificată din punct de vedere clinic. Terapia cu unde acustice a fost aprobată științific de mai bine de 30 de ani în domeniul medical. Aceasta a fost modificată și adaptată în așa fel încât să fie să fie folosită cu succes în cadrul estetic, în special pentru tratarea celultei și a vergeturilor.
După ședința de X-Wave, este posibil să ai o roșeață în zona tratată și eventual o jenă locală, dar nu sunt dureroase și dispar în 2-3 ore.

CE CONTRAINDICAȚII EXISTĂ?

X-Wave nu este recomandat femeilor însărcinate, persoanelor care suferă de infecții, inflamații, boli hepatice, renale, psihice, implanturi, dispozitive metalice, pacemaker cardiac, cancer și risc de sângerări.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon