Hidrocolonoterapie Angel of Water

Hidrocolonoterapie Angel of Water

Angel of Water este cea mai performantă şi confortabilă metodă de curăţare a colonului, cu efecte uimitoare pentru organism.


Optiuni de comanda:

210 RON300 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
210 RON * 1 buc = 210 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2

Hidrocolonoterapia este metoda evoluată şi confortabilă a clismei care se făcea în urmă cu mulţi ani. Ajută la curăţarea intensă a colonului, favorizând scăderea în greutate, întăreşte metabolismul, îmbunătăţeşte calitatea somnului şi funcţia gastrointenstinală. 

Prin curăţarea colonului, reuşim să eliminăm toxinele, reziduurile şi metalele grele acumulate în timp şi care produc balonare, constipaţie, gaze intestinale, creştere în greutate şi creşterea riscului de cancer de colon.

Ce este Angel of Water?

Angel of Water este cea mai performantă metodă de curăţare a colonului, cu efecte uimitoare. Procedura a fost desemnată drept cea mai eficientă metodă de curăţare a colonului şi detoxifiere intensă a organismului. Este o procedură sigură, non-invazivă, igienică şi confortabilă prin care îţi poţi detoxifia organismul.

Aparatul Angel of Water foloseşte tehnologie de ultimă oră pentru a curăţa în totalitate suprafaţa colonului, în mod sigur, eficient, cu efecte resimţite după prima şedinţă. Avantaje principale:

detoxifiere intensă a organismului
pierdere în greutate
îmbunătăţeşte calitatea somnului
întăreşte metabolismul
nu există dureri/ disconfort
previne cancerul de colon şi afecţiunile gastrointestinale
cea mai eficientă procedură din lume pentru curăţarea colonului
procedură sigură, eficientă, fără reacţii adverse


Cum funcţionează Angel of Water?

Rezervorul aparatului este umplut cu apă caldă şi rece, purificată, ce este controlată de o valvă de mixare a apei, situată în partea superioară a bazinului. Apa ajunge la temperatura adecvată, în jur de 37 grade celsius şi este monitorizată de indicatorul de temperatură. În cazul în care apa este la temperatura nepotrivită, fluxul de apă către client se opreşte, aşa că procedura este efectuată în siguranţă. De asemenea, procedura poate fi oprită oricând este nevoie.

Apa este introdusă în colon prin sistemul de irigare, ajutând eficient la curăţarea colonului de reziduuri şi toxine. 

Curăţarea colonului se face prin irigare, Angel of Water fiind aparatul care a înlocuit clisma, însă procedura este una comodă şi nu se simte disconfort. 

Cât de sigură este hidrocolonoterapia cu Angel of Water?

Aparatul medical este aprobat FDA (Food and Drug Administration). Este o terapie sigură, fără reacţii adverse, care poate fi făcută chiar şi copiilor, la recomandarea medicului. 

Instrumentele sunt sterile, de unică folosinţă, iar apa folosită pentru irigare este sterilizată şi filtrată, toată procedura fiind sigură pentru dumneavoastră şi igienică.

Câte şedinţe sunt necesare?

Pentru cele mai bune rezultate şi un colon complet curăţat, este nevoie de 5-10 şedinţe, în funcţie de sfatul expertului. O şedinţă durează între 30 şi 45 de minute, timp în care pacientul stă pe spate şi nu simte disconfort.
Contraindicaţii
Angel of Water:

operaţii pe colon, renale sau abdominale efectuate recent
insuficienţă cardiacă congestivă
perforaţii intenstinale
tumoră rectală
fisuri
hemoroizi severi
hernie abdominală
insuficienţă renală
ciroză hepatică
sarcinăFit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon