Cunoaste-ne mai bine!

 Fit4You este una dintre clinicile de TOP din România, unde în puțin peste 8 ani de activitate am reușit să ne plasăm pe primele locuri în preferințele clienților noștri. Aici se întrețin nume cunoscute de la noi precum Antonia, Gabriela Prisacariu, Lidia Buble sau Iulia Vantur.

Fit4You este locul în care poţi slăbi sănătos, unde poţi obţine un corp tonifiat, fără celulită, piele “lăsată” sau probleme care până acum îţi dădeau bătăi de cap şi te împiedicau să îmbraci costumul de baie fără vreo jenă. Printre cele mai populare și solicitate proceduri de la Fit4You sunt Velashape 3 și Exilis Elite, care te scapă de celulită și grăsime, cu rezultate încă de la prima ședință, Criolipoliza, cel mai eficient tratament de eliminare a grăsimii și multe alte servicii de remodelare corporală rapidă și eficientă. 

În locațile noastre din Dorobanți sau Nordului avem şi doctori esteticieni, pentru proceduri minim-invazive cu acid hialurinic, toxina botulinică şi tratamente pentru netezirea, întinerirea şi împrospătarea tenului. 

Fit4You este cunoscut și pentru rezultatele sale în recuperare medicală. Aici se refac și se pregătesc de meciuri fotbaliști mari de la noi de la echipele Steaua, Astra Giurgiu, Dinamo sau FC Voluntari. Programul de recuperare, care include kinetoterapie, terapie cu laser, crioultrasunete, dar și Vacufit, care întărește metabolismul, elimină retenția de apă și stimulează fluxul sangvin. Tot pentru recuperare medicală poți încerca la Fit4You si ozonoterapia , pentru tratarea numeroaselor afecțiuni, revitalizare “tinerețe fără bătrânețe”, prin terapii care acționează din interior.

În timpul în care pacienţii aşteaptă să intre în terapii, aceştia pot alege sucuri detoxifiante din clinica noastră, în diferite arome, pentru curăţarea organismului din interior, pentru că de acolo pleacă strălucirea exterioară şi starea de bine pe care o afişăm.

Pe scurt, fie că îți dorești un organism mai sănătos sau un corp mai armonios, în centrele Fit4You îți poți atinge obiectivele foarte ușor. Centrele se află în Bucureşti, în zona Dorobanţi, Nordului şi în mall Promenada. Poți descărca un voucher cadou de pe www.fit4you.ro și ai posibilitatea de a alege oricare dintre proceduri, în funcție de rezultatele pe care îți dorești să le obții. 


Informatii utile

Abonare la newsletter

Blog Fit4You

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon