Accent Prime

Accent Prime

Eliminarea celulitei si a tesutului adipos printr-o tehnologia exclusiva de ultrasunete UltraSpeed si radiofrecventa unipolara.


Optiuni de comanda:

210 RON300 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
210 RON * 1 buc = 210 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3
Descrierea imaginii 4

Procedură complexă, cu efecte vizibile şi de lungă durată. Accent Prime este o inovaţie în remodelarea corporală pentru reducerea laxităţii pielii şi conturarea vizibilă a corpului prin eliminarea celulitei şi subţierea stratului de grăsime.

Aparatul revoluţionar combină 2 tehnologii imbatabile, ultrasunetele UltraSpeed şi radiofrecvenţa unipolară, pentru a livra rezultate eficiente, personalizabile, naturale şi totodată rapid observarbile şi durabile.

Beneficii principale Accent Prime:

Rezultate Accent Prime:

Accent Prime acoperă o gamă largă de tratamente estetice şi poate fi folosit pe majoritatea zonelor de pe corp, fiind soluţia perfectă atât pentru persoanele care îşi doresc rezultate la nivel localizat, cât şi pentru cele care vor o schimbare generală, pe mai multe zone de pe corp.

Conturează corpul şi faţa

Tratamentele de conturare Accent Prime elimină cu succes depozitele de grăsime, reduc aspectul celulitei, reduc laxitatea pielii, îmbunătăţesc vizibil aspectul corpului şi conturul feţei.

Combinaţia dintre ultrasunete şi radiofrecvenţă a aparatului oferă rezultate superioare, oferind corpului un contur plăcut, cu aspect natural, fără dureri şi fără timp de recuperare. 

Celulită

Eliminarea aspectului de "coajă de portocală" este, de mai mulţi ani încoace, preocuparea cea mai mare şi importantă a femeilor care optează pentru tratamente de remodelare corporală. Accent Prime îşi îndeplineşte cu succes obiectivul şi este dovedit clinic că reduce aspectul celulitei, chiar până la dispariţia acesteia, dacă protocolul este urmat conform indicaţiilor şi este dus la capăt.

Reducerea laxităţii pielii

Odată cu trecerea timpului începem să pierdem din aspectul uniform şi ferm al pielii şi începem să facem cunoştinţă cu pielea "lăsată" şi riduri, lucru care este absolut normal. 

Accept Prime foloseşte ultrasunetele şi radiofrecvenţa pentru a ridica şi "strânge" pielea matură de pe faţă şi corp, oferind, pe lungă durată, un aspect mai tânăr, mai sănătos şi mai ferm al pielii.

Rejuvenarea pielii

Împreună cu elasticitatea pielii, timpul îşi pune amprenta şi asupra aspectului general pielii, prin apariţia petelor pigmentare şi apariţia vergeturilor (chiar şi la vârste fragede).

Datorită radiofrecvenţei, aparatul ajută eficient la estomparea vergeturilor, a petelor pigmentare superficiale şi previne semnele înaintării în vârstă.

Zone pe care acţionează:

Tehnologie

Accent Prime este un produs Alma Lasers, unul dintre cei cinci lideri la nivel internaţional în domeniul aparatelor estetice şi medicale de înaltă performanţă. Echipamentul Accent Prime combină ultrasunetele şi radiofrecvenţa unipolară pentru a livra rezultatele promise:

Cât durează un tratament şi câte şedinţe sunt recomandate?

Aici intervine unul dintre cele mai mari beneficii ale Accent Prime. Tratamentele nu sunt implicite, ci necesită personalizare în funcţie de fiecare pacient, zona tratată şi obiectivul său. În general, o şedinţă/ zonă durează de la 30 minute până la o oră, în funcţie de stratul de grăsime, suprafaţa zonei tratate şi a profilului fiecărui pacient.

Deşi rezultatele se văd încă de la primele 1-2 şedinţe, recomandăm un protocol de cel puţin 6 şedinţe pe fiecare zonă, pentru ca rezultatele să fie dramatic vizibile şi să persiste. Numărul acesteia depinde, evident, de pacient, stratul ţesutului adipos, stilul de viaţă şi cum răspunde organismul lui la tratament. 

De reţinut că rezultatele sunt garantate, însă niciun om nu este identic atât pe exterior, cât şi pe interior, aşa că timpul în care ajungi la forma dorită diferă de la persoană la persoană.

Cum știi dacă ți se potrivește tratamentul?
Răspunde la următoarele întrebări:
Ai peste 18 ani?
Ai zone pe corp cu depozite de grăsime care te deranjează?
Ai piele "lăsată" în zonele unde ai slăbit?
Te-ai gândit vreodată să recurgi la liposucție, dar ai vrea să încerci o metodă non-chirurgicală?
Dacă răspunsul întrebărilor este "da", atunci există șansa foarte mare ca acest tratament să fie pentru tine!
Criteriile candidatului ideal:
Dorește îmbunătățirea aspectului fizic pentru a dobândi mai multă încredere de sine;
Vrea să scape de depozitele de grăsime în exces, de celulită și vergeturi;
Are așteptări reale. Tratamentul nu înlocuiește în totalitate obieciurile recomandate, ca sportul și alimentația echilibrată;
Dorește să amelioreze aspectul general și textura pielii de pe față și corp;
Nu a reușit să ajungă la rezultatele dorite doar din sport și dietă.

Cât de sigur este Accent Prime?

Tratamentul este sigur şi eficient pe toate tipurile de piele (I-VI), chiar şi pentru zonele unde pielea este mai subţire şi delicată. Accent Prime este unul dintre singurele aparate de remodelare corporală cu ultrasunete aprobate de FDA la nivel internaţional.


Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon