Alma PrimeX

Alma PrimeX

Eliminarea celulitei in doar 4 saptamani


Optiuni de comanda:

385 RON550 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
385 RON * 1 buc = 385 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3

Pregătește-te pentru cea mai nouă tehnologie în materie de remodelare corporală și de rezultatele pe care mereu ți le-ai dorit!

Noul aparat Alma PrimeX este soluția ta 100% non-invazivă pentru eliminarea celulitei, recontuarea formelor și tonifierea pielii, cu rezultate rapid vizibile pe abdomen, talie și coapse. Este nevoie de doar câteva ședințe pentru a te bucura de un corp sculptat, armonios, cu care să te mândrești și care îți garantează mai multă încredere în tine.

Beneficii principale: 

Tipuri de tratamente

Alma PrimeX este un tratament avansat, cu multiple variante de tratament, în funcție de obiectivul pe care pacientul, împreună cu îndrumarea terapeutului, dorește să îl atingă. Nicio misiune nu este de neîndeplinit cu cel mai nou aparat de remodelare corporală.

PrimeX Classic – Contur corporal
Tratamentul PrimeX Classic folosește tehnologia confortabilă a ultrasunetele (UltraWave) și acționează precis asupra grăsimii care se află sub derm. Se observă reconturarea siluetei și accentuarea formelor după doar 4 ședințe. Mai exact, după o lună reușești să te bucuri deja de efectele dorite!

PrimeX Pro – Contur corporal & tonifiere ușoară
Al doilea tip de tratament reconturează silueta și oferă fermitate datorită combinației eficiente dintre ultrasunete (UltraWave) și aplicatorul Xcentuate. După doar 3 ședințe, efectuate la un interval de 1-2 săptămâni, vei observa subțierea stratului de grăsime, netezirea pielii și mai multă fermitate.

PrimeX Premium – Contur corporal, tonifiere, fermitate și eliminarea celulitei
PrimeX Premium este tratamentul persoanelor care își doresc o schimbare cât mai vizibilă și rapidă, printr-o combinație puternică de tehnologii avansate. Aplicatorul UltraWave țintește depozitele de grăsime și te ajută să scazi circumferința zonei tratate. Radiofrecvența unipolară din aplicatorul UniBody tonifiază și oferă fermitate, iar funcția de masaj rotativ inclusă în acest tratament facilitează distrugerea aspectului celulitei și reprezintă completarea protocolului pentru o transformare cât mai rapidă și de durată.
Cu PrimeX Premium te poți bucura de rezultatele dorite după doar 3 tratamente, realizate o data sau de două ori pe lună.

2 tehnologii avansate pentru rezultate garantate:

Alma PrimeX nu este un simplu aparat de remodelare corporală, ci conține 2 tehnologii avansate, complementare, care lucrează simultan pentru a livra rezultate la superlative. Sistemul PrimeX face din aceasta procedură un tratament anti-celulită și anti-grăsime de mare success.

Ultrasunete (US) – acționează selectiv asupra celulelor adipoase, subțiază rapid și vizibil stratul de grăsime și celulită de pe zonele tratate.

Radiofrecvența (RF) – radiofrecvența unipolară a aparatului elimină celulita, tonifiază pielea și facilitează formarea de colagen nou.


Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon