Augmentare buze

Augmentare buze

Mărirea buzelor cu acid hialuronic


Optiuni de comanda:

800 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
800 RON * 1 buc = 800 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Recomanda oferta si CASTIGA

Autentifica-te inainte de a distribui link-ul pentru a se contoriza bonusul tau.
Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3

DE CE SĂ ALEGI FIT4YOU CLINIQUE

Mărirea buzelor cu ajutorul fillerelor speciale vor oferi volum, echilibru și o notă de feminitate buzelor tale. Procedura de augmentare cu acid hialuronic Juvederm Ultra 3 este cea mai utilizată în zilele noastre și ajută la creșterea volumului buzelor, estomparea denivelărilor pentru un aspect uniform și corecția eventulelor asimetrii deja existente ale acestora.La Fit4You Clinique lucrăm cu Juvederm ULTRA 3, substanţă votată de 97,9% din pacientii din întreaga lume ca fiind “EXCELENTĂ” pentru volumizarea buzelor!Vei avea parte de un aspect plin al buzelor, dar totodată natural şi seducător. Alegem să păstrăm unicitatea fiecărei cliente şi să păstrăm trăsăturile fiecăreia, noi intervenind doar pentru a corecta sau a îmbunătăţi aspectele pe care le doriţi, nu pentru a le schimba complet.

SIGURANŢĂ ŞI PROFESIONALISM

 Te asigurăm că la Fit4You Clinique lucrăm numai cu doctori profesioniști, cu experiență de ani de zile în domeniul medicinii estetice. Împreună cu ei vei alege ce procedură se potrivește, dar și ce cantitate de Juvederm Ultra 3 trebuie injectată pentru rezultate naturale și personalizate pentru tine.Noi punem accent pe unicitate și pe diferență, iar scopul nostru este să ajutăm femeile să scape de complexe. Ceea ce ne diferențiază de alții este faptul că nu alegem doar ce se poartă, ci ceea ce se potrivește. Nu vei pleca cu un look asemănător cu toată lumea. Vei arăta diferit, dar vei fi tot tu!

CE VEI SIMŢI ÎN TIMPUL PROCEDURII?

Nu vei simți durere în timpul procedurii, întrucât zona va fi anesteziată prin aplicarea unei creme sau anestezic local și doctorii noștri se vor asigura că pacienta se va simți cât mai confortabilă. Se va injecta apoi acidul hiluronic în punctele cheie ale buzelor.

CÂT TIMP PERSISTĂ REZULTATELE?

Efectele se văd imediat, iar rezultatele se păstrează timp de 6-12 luni, în funcție de fiecare pacient. Apoi este nevoie de o nouă injectare dacă se dorește. După fiecare intervenție va crește nivelul de colagel al pielii, așa că sunt recomandate injectări succesive pentru ca rezultatele să devină din ce în ce mai durabile.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un voucher in valoare de 100 RON Trimite voucher

Distribuie Trimite Trimite