Consult posturologie

Consult posturologie


Optiuni de comanda:

400 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
400 RON * 1 buc = 400 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.

Ce este posturologia sau evaluarea posturală?
Posturologia implică analiza poziției corpului din mai multe perspective: anterior, posterior, lateral stâng și lateral drept, și uneori chiar și dintr-un plan superior, cu ajutorul unei camere speciale situată deasupra pacientului. Inițial, aceste examinări erau statice, dar progresul tehnic a permis ca acestea să fie efectuate și în mișcare. Evaluarea posturală este o procedură standard pentru pacienții din centrele de recuperare sau consultații de specialitate, fiind inclusă în evaluarea de rutină.

Cum ne dăm seama că este bine să venim la un consult de evaluare posturală?
Consultul de evaluare posturală este recomandat în special copiilor percepuți de părinți ca având o mers anormal sau postură incorectă, precum și persoanelor care resimt durere sau disconfort. De asemenea, este util pentru cei care constată o diminuare a capacității de mers, ceea ce poate afecta semnificativ viața socială. Testele, care variază de la simple mersuri până la analize complexe cu aparatură avansată cum ar fi platforma Walker View, pot dura de la câteva minute până la 20 de minute, în funcție de specificul cazului.

Ce cauze duc la alterarea posturii?
Cauzele modificărilor posturale pot include sedentarismul, dureri de spate care au limitat mobilitatea temporară a persoanei, sau traume ale coloanei vertebrale care pot lăsa secvele, cum ar fi contracturi sau discrepanțe de lungime a membrelor. Aceste condiții pot duce la mers anormal, afectând aliniamentul bazinului și al coloanei vertebrale, cu repercusiuni pe termen lung asupra sănătății posturale.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon