Crio-Sculptare Define

Crio-Sculptare Define

Reconturare full-body in doar 2 ore


Optiuni de comanda:

700 RON1000 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
700 RON * 1 buc = 700 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3
Descrierea imaginii 4

Una dintre principalele griji ale oamenilor, din punct de vedere estetic, este legată de depozitele de grăsime care nu dispar indiferent de dietă sau exercițiile fizice încercate. Crio-Sculptarea Define are tocmai rolul de acționa eficient acolo unde alte metode nu au oferit rezultatele dorite.

Ce este Crio-Sculptarea?

Crio-Sculptarea Define este un concept nou ce folosește ultima tehnologie în materie de criolipoliză și vine în ajutorul persoanelor care caută o soluție pentru a scăpa definitiv de grăsimea nedorită de pe orice zonă a corpului. 

Depozitele de grăsime sunt eliminate mai eficient ca niciodată datorită temperaturii de -11°C si celor 4 aplicatori 360 care pot acționa simultan. Așadar, Criosculptarea începe să își facă efectul chiar din primele 10 minute de tratament, când celulele de grăsime încep să se spargă, fiind ulterior eliminate in mod natural prin sistemul limfatic.

Beneficii:

Reconturare full-body în doar 2 ore

Unul dintre avantajele principale ale Crio-sculpării Define este timpul foarte redus de tratament pentru reconturarea full-body. Deoarece aparatul funcționează simultan cu 4 aplicatori, în doar 2 ședințe a câte 70 de minute poți ținti 8 zone de pe corp.

Așadar, datorită acestui avantaj, te vei bucura garantat de rezultate excepționale într-un timp mult mai scurt, Crio-Sculptarea Define devenind o investiție inteligentă pe termen lung.

Pe ce zone acționează Crio-Sculptarea Define?

Aparatul este echipat cu 9 șabloane de diagnostic, de aceea procedura se poate efectua în deplină siguranță pe orice zonă de pe corp, chiar și pe gușă, axilă sau zona din spatele genunchiului. Crio-Sculptarea Define este soluția sigură reconturarea sigură, chiar și pe zonele greu accesibile pentru alte aparate.

Cum funcționează Crio-Sculptarea Define?

Cooltech Define este un concept original al producătorilor Cocoon Medical, inovatori în industria internațională de remodelare corporală. Aparatul are la bază un sistem unic de criosculptare și reduce grăsimea din zone multiple ale corpului, printr-o tehnică de „răcire 360”, care atinge un nivel record de temperatură, de -11°C.

Cum decurge o ședință de Crio-Sculptare Define?

Înainte de a începe tratamentul, efectuăm o analiză corporală pentru a stabili zonele pe care este nevoie să acționăm. 

Pacientului îi sunt montați până la 4 aplicatori și începe ședința de 70 de minute. În acest timp te poți relaxa sau poți face o activitate care îți face plăcere, păstrând poziția de tratament.

În momentul în care aplicatorii încep să acționeze, țesutul adipos este atras prin vacuum, restul țesutului și fibrele de colagen fiind separate și neafectate.

Celulele adipoase îngheață la temperatura record de -11°C, în mod controlat. 

După cele 70 de minute, se îndepărtează aplicatorii și se realizează un masaj ușor pe zona tratată pentru a repune circulația sangvină în mișcare. Aceasta este singura parte a tratamentului în care pacientul poate simți un mic disconfort, însă acesta dispare rapid.

După tratament, grăsimea în exces va fi eliminată în mod natural, prin sistemul limfatic. Rezultatele se instalează în primele 3 săptămâni de la efectuarea unei ședințe.


Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon