Tratament slabire localizata - Criolipoliza Cooltech

Tratament slabire localizata - Criolipoliza Cooltech

Cea mai eficienta procedura pentru slabire localizata cu rezultate permanente.


Optiuni de comanda:

420 RON600 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
420 RON * 1 buc = 420 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3
Descrierea imaginii 4

Criolipoliza Cooltech a inlocuit procedurile dureroase de liposuctie

Criolipoliza este cel mai eficient tratament non-invaziv pentru slăbire localizata cu rezultate definitive. Este solutia ideala pentru persoanele care isi doresc reconturarea corpului prin eliminarea depozitelor de grasime în exces, dar nu au reusit prin alte metode traditionale, cum ar fi sportul sau dieta. Tratamentul de slabire localizata criolipoliza Cooltech este nedureros, fara timp de recuperare are rezultate remarcabile de la prima sedinta.

Slabire localizata cu criolipoliza Cooltech

Tehnologia avansată Cooltech distruge grasimea prin racire (criogenare) si poate actiona pe una sau doua zone in acelasi timp. Dispozitivul trage zona pe care este aplicat cu un vacuum, care ingheata celulele de grasime la temperaturi de pana la -8 grade.

Procedura este nedureroasa si nu necesita incizii sau anestezie, acesta fiind principalul avantaj față de liposuctie.  Daca exista un mic disconfort in timpul tratamentului, acesta va disparea la scurt timp dupa procedura.

Pe ce zone se poate face Criolipoliza?

Criolipoliza elimina grasimea din zone mai extinse ca abdomenul, picioarele, spatele și bratele. Circumferinta se reduce, în medie, cu 5.3 cm - 1.3 cm, rezultate vizibile la 3 saptamani de la prima sedinta.

Cate sedințe sunt necesare? 

In functie de stratul de grasime si de rezultatele dorite, sunt necesare intre 1 si 3 sedinte. Acolo unde exista mai multa grasime in exces, procedura se poate repeta pe aceeasi zona pana cand se ajunge la rezultatele dorite. Partea buna este ca celulele adipoase distruse nu mai revin. Daca vei lua din nou in greutate, grasimea se va depune in zonele netratate. Distanta intre sedinte trebuie sa fie de cel putin 30 de zile.

Cat este de sigura Criolipoliza? 

Aparatul CoolTech de criogenizare este un produs aprobat FDA (Food and Drug Administration) si nu exista riscul unor daune ale muschilor pentru ca procedura este localizata doar pe celulele adipoase.

In cel mai rau caz, persoanele cu pielea foarte sensibila se pot inrosi imediat dupa sedinta, insa acest efect dispare in scurt timp. De asemenea, criolipoliza nu se efectueaza in zona fetei, ci pe zonele mai mari de piele si grasime.Rezultate după o ședință de criolipoliză pe flancuri 

Contraindicații:

Criolipoliza nu este recomandata insa femeilor insarcinate sau persoanelor care sufera de afectiuni grave de sanatate.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon