Epilare definitiva Elysion PRO+

Epilare definitiva Elysion PRO+

Epilare definitivă cu durere mai puțină și rezultate într-un număr redus de ședințe.


Optiuni de comanda:

200 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
200 RON * 1 buc = 200 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3
Descrierea imaginii 4
Descrierea imaginii 5
Descrierea imaginii 6
Descrierea imaginii 7

Ce este aparatul de epilare definitivă Elysion și cum funcționează? 

EPILAREA CU LASERUL DIODA VA DURA MAI PUȚIN, NU VEI SIMȚI DURERE ȘI VA AVEA EFECTE MAI ÎNDELUNGATE

Aparatul de epilare definitivă Elysion folosește laserul Dioda și este o procedură ultramodernă pentru îndepărtarea părului nedorit de pe corp. Datorită exactității cu care se lucrează și a impulsurilor ridicate ale aparatului, epilarea se poate face în orice zonă a corpului, fără durere, spre deosebire de alte proceduri care îți creează disconfort.

Elyson este în topul celor mai performate aparate de epilare definitivă de pe piață și acționează cu ușurință pe orice tip de piele. Laserul Dioda oprește creșterea părului prin închiderea vaselor de sânge care sporesc creșterea și întărirea firelor de păr, iar rezultatele vor fi vizibile pe o perioadă îndelungată. De asemenea, timpul procedurii este mai scăzut decât în cazul epilării cu laser de până acum.

Epilarea laser Elysion folosește fotodermoliza selectivă și ajunge astfel la temperaturi foarte mari pentru a distruge foliculii, fără să afecteze țesuturile înconjurătore. Aparatul dispune de un sistem de răcire “crystal freeze”, care este bazat pe tehnologia TRT, iar procedura devine confortabilă, chiar plăcută.

În ce zone acționează aparatul cu laser dioda Elysion? 

Aparatul Elysion are un aplicator cu o suprafață de 810 nm, fiind astfel creat special pentru a putea fi folosit pe toate zonele corpului. Acesta este creat special pentru a lucra uniform suprafața.

Se considera zone mari: braţ, ½ picior, inghinal total (include linie bikini şi interfesieri), fese, umeri, pectorali, abdomen, zona lombară, zona dorsală, faţă.

Zone mici: axilă, perciuni, degete, inghinal parţial (inghinal/ linie bikini/ interfesieri), areole, mustaţă, ceafă.

! Atenţie: Preţul poate să difere în funcţie de suprafaţa zonei.

Câte ședințe sunt necesare pentru rezultatele dorite? 

EFECTELE SUNT VIZIBILE ÎNCĂ DE LA PRIMA ȘEDINȚĂ


Încă după prima ședință, vei avea plăcerea să observi că firele de păr sunt mai rare și mai moi, însă acest aspect diferă în funcție de organismul fiecăruia și de ciclul de creștere a părului. De fel, după prima vizită vei vedea că 20- 40% din părul de care vrei să scapi va cădea în parcursul a două săptămâni.

După 10-14 zile de la ședința de epilare definivită cu laser Dioda, este recomandat un gomaj ușor, cu o mănușă exfoliantă, pentru ca firele de păr să se desprindă mai repede din piele. Numărul de ședințe se va stabili cu specialistul, în funcție de culoarea tenului, grosimea firului de păr și cât de des crește acesta în zona tratată.

Cât timp durează efectele epilării definitive? 

Epilarea cu laser Dioda făcută cu aparatul Elysion distruge firele de păr și te ajută să te bucuri de efecte îndelungate. Rezultatele pot persista câțiva ani de zile și chiar și definitiv, Acest lucru depinde totuși de reacția organismului fiecăruia la procedură.

Ce trebuie să știi înainte de a începe epilarea definitivă Elysion? 

Înainte de a începe epilarea definitivă cu aparatul Elysion, pacientul terbuie să îndepărteze părul din zona de tratare, însă neapărat cu lama de ras. Acest proces se va repeta înainte de fiecare ședință cu laser Dioda. Totodată, evită solarul sau expunerea excesivă la soare, 2 zile atât înainte, cât și după procedură.

Este contraindicată în cazul în care suferi de psoriazis, herpes în zona pe care dorești să o tratezi sau alte probleme ale pielii.


Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon