Epilare definitiva laser Soprano ICE Titanium

Epilare definitiva laser Soprano ICE Titanium

Indeparteaza parul nedorit mai eficient, cu 40% mai rapid si mai confortabil ca niciodata.


Optiuni de comanda:

350 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
350 RON * 1 buc = 350 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3
Descrierea imaginii 4
Descrierea imaginii 5
Descrierea imaginii 6

Această procedură este răspunsul ideal pentru persoanele care se întreabă cum pot scăpa de părul nedorit pe termen lung, cum pot avea pielea fină și cum pot scăpa de foliculită, mai eficient și rapid ca orice alt tratament încercat până acum.

Uită de metodele tradiționale de epilare și de tratamentele care promit mai multe decât fac. Epilarea definitivă cu tehnologie QUATTRO 3D este metoda de epilare definitivă cu laser nr. 1 în lume, o procedură de ultimă generație, gândită pentru a oferi maximum de rezultate și minimum de disconfort.

De ce trebuie să încerci?

Ce are în plus față de alte metode de epilare laser?

Tratamentul folosește o tehnologie unică, QUATTRO3D, care combină trei lungimi de undă diferite pentru a oferi rezultate eficiente pe orice tip de piele și într-un timp mult mai scurt: Alexandrite 755NM, SPEEDTM 810NM, DIODA YAG 1064. De asemenea, aparatul este echipat cu un aplicator de safir, ICE PLUS, care face ca procedura să fie lipsită de dureri și un sistem IN-MOTION, care permite trecerea în siguranță de mai multe ori pe aceeași zonă.

Așadar, câștigi mai mult timp, ai parte de o procedură cât mai eficientă și în același timp confortabilă și plăcută. 

Tehnologie

Alexandrite 755NM face ca aparatul să fie atât de confortabil și nedureros și permite obținerea rezultatelor pe orice tip al firului de păr, chiar și pe cel deschis la culoare.

Rapiditatea procedurii cu până la 40% față de celelalte metode de epilare cu laser se datorează tehnologiei Speed810NM. Așadar, ai parte de ședințe mai scurte, dar eficiente și sigure în același timp.

Dioda YAG 1064 se bazează o lungime undă ND: YAG, care face ca tratamentul să fie extrem de eficient pe orice tip de piele, chiar și pe cea închisă la culoare sau bronzată.

In- Motion și Ice plus răcesc continuu pielea și asigură o temperatură reglabilă pe toată perioada tratamentului, minimizează riscurile epidermice, menținând în același timp căldură în dermă, acolo unde sunt tratați foliculii de păr și permit astfel trecerea pe aceeași zonă de mai multe ori, în deplină siguranță. Temperatura rămâne controlată și constantă, ceea ce contribuie la eficiența diodei. De aceea te poți bucura de o experiență complet lipsită de durere și confortabilă pe toată durata procedurii.

Soprano ICE Titanium este un produs ALMA LASERS și este cel mai performant echipament pentru epilare definitivă de pe piață, la ora actuală, cu avantaje apreciate la nivel mondial.

Dacă ești în căutarea unei soluții eficiente pentru îndepărtarea părului nedorit într-un mod mai eficient, în mai puține ședințe, mai puțin timp de tratament și fără durere, atunci sigur această procedură ți se potrivește! Contactează specialiștii Fit4You. Vezi pagina contact

Câte ședințe sunt necesare?

Datorită tehnologiei cu care este echipat aparatul, acest tip de epilare definitivă este poate cel mai eficient, rapid și confortabil dintre cele existente la ora actuală. 

Părul se oprește din creștere începând cu ședințele 3-4. Sunt recomandate 6 ședințe pentru ca rezultatele să se mențină pe termen lung.

Se considera zone mari: brate/ gambe/ coapse/ inghinal total/ fese/ abdomen/ piept/ spate superior / spate inferior/ fata integral/ umeri.

Zone mici: axile/ perciuni/ degete/ linie bikini/ areole/ mustata/ ceafa/ linie alba a abdomenului.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon