Epilare definitiva Primelase HR Excellence

Epilare definitiva Primelase HR Excellence

Laserul pentru epilare definitiva cu cea mai mare putere de pe piață


Optiuni de comanda:

300 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
300 RON * 1 buc = 300 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3
Descrierea imaginii 4

Epilarea definitivă cu laser a început să ia amploare din ce în ce mai mult în ultimii ani și continuă să ofere rezultate în întreaga lume. Cu toate acestea, aparatele mai vechi de epilare cu laser oferă nu oferă aceleași rezultate eficiente pe toate tipurile de piele și păr, iar unele persoane ajung să constate că procedura a fost ineficientă pentru ei.

Din aceste motive a fost conceput Primelase HR Excellence, un concept unic cu cel mai puternic laser de pe piață și multiple lungimi de undă, menit să depășească așteptările tuturor persoanelor, indiferent de culoarea pielii și a firului de păr.

Beneficiile epilării definitive cu Primelase HR Excellence:

Epilarea definitivă cu Primelase HR Excellence

Primelase HR Excellence este un concept nou dezvoltat de Cocoon Medical, prima și singura platformă care garantează putere maximă de 4800W, dar și mai multe lungimi de undă: Alexandrite 755nm, Dioda 810nm, Mix (810nm + 940nm +1064nm) și Yag 1060nm, pentru a asigura o versatilitate mare pe orice tip de păr.  Eficiența aparatului a fost dovedită și confirmată în mai multe studii clinice.

Primelase folosește o tehnologie originală de pulsuri scurte cu energie înaltă (USP), ce asigură obținerea rezultatelor într-un timp mai scurt. Așadar, ai parte rezultate mai bune și ședințe mai scurte.

Tratament personalizabil, eficient pe orice tip de păr și piele

Multiplele lungimi de undă fac ca tratamentul de epilare definitivă să fie personalizabil și potrivit pentru toate persoanele care își doresc să scape de grija părului nedorit de pe corp.

Alexandrite 755nm - Recomandat pentru persoanele cu pielea deschisă la culoare (fototipurile I-III), cu păr fin. Este indicat pentru mai ales pentru înlăturarea părului rezidual, adică acele fire de păr subțiri și moi pe care cele mai multe dintre apare nu oferă rezultate.

Dioda 810nm - Recomandat pentru tratarea tuturor fototipurilor, în putere de până la 4800W, alături de tehnologia USP, livrează rezultate vizibile încă de la prima ședință.

Mix ((810nm + 940nm +1064nm) - Combinația perfectă pentru fototipuri mai mari ce oferă eficiența lungimii de 810nm cu siguranța lungimii de 1060nm.

1064nm - Recomandat pentru fototipurile III-IV bronzate și V-VI. Ajunge la o putere de până la 4000W și livrează rezultate sigure.

Epilare definitivă fără durere

Tratamentul este unul nedureros deoarece Primelase HR Excellence are încorporat un sistem de răcire Crystal Freeze, care ajustează temperatura în timp real pentru ca procedura să fie una cât mai confortabilă pentru pacient.

De asemenea, aparatul dispune de modul dinamic - fără durere, ce permite efectuarea epilarii laser fără niciun fel de disconfort, ușor de suportat chiar și de către persoanele sensibile la durere.

Zone pe care poți face epilare definitivă cu Primelase:

Epilarea cu laser se poate efectua pe orice zonă de pe corp, atât corporală și cât și facială. Tratamentul se efectuează în siguranță deoarece Primelase funcționează pe principiul fototermolizei selective și acționează țintit doar pe folicului de păr.

Câte ședințe sunt necesare?

Firele de păr sunt eliminate doar când sunt în stadiul de creștere activă (anagenă), așadar sunt necesare mai multe ședințe pentru a obține rezultate dorite. De asemenea, numărul și frecvența sesiunilor variază în funcție de grosimea, densitatea și culoarea firelor de păr, dar și de caracteristicile individuale ale fiecărui pacient. Estimativ, sunt necesare în jur de 4-6 ședințe.

Ce recomandări există înainte și după tratament?

Contraindicații:

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon