Exilis Elite

Exilis Elite

Elimină grăsimea, celulita și pielea flască. Întinerește vizibil pielea, cu rezultate de la prima ședință.


Optiuni de comanda:

280 RON400 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
280 RON * 1 buc = 280 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3
Descrierea imaginii 4
Descrierea imaginii 5

CE ESTE ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ EXILIS ELITE?

Exilis Elite este cea mai sofisticată și rapidă modalitate de a scăpa de grăsime, celulită și riduri, printr-o procedură non-invazivă și cu rezultate de lungă durată.

Este cea mai bună soluție pentru remodelare corporală și întindere a pielii lăsate în același timp. Procedura reprezintă un sistem complet pentru tratament facial și corporal care folosește tehnologie ultramodernă, cu rezultate garantate și rapide. Odată încercat, Exilis Elite va deveni rezolvarea pe care o căutai de atâta timp pentru a obține aspectul dorit. Aparatul Exilis Elite folosește radiofrecvența, ultrasunetele și sistemul de răcire avansat în același timp pentru încălzirea țesutului adipos. Este singurul aparat existent care poate acționa la o adâncime de până la 2,5 cm în profunzimea stratului de grăsime.

CE TRATEAZĂ EXILIS ELITE?

Exilis Elite te ajută să scapi de celulită, de pielea flască, de surplusul de grăsime și estompează vergeturile. După fiecare tratament, imperfecțiunile încep să fie din ce în ce mai puțin vizibile și este aparatul cel mai eficient pentru remodelare corporală și refacerea elasticității pielii. Totodată, tratamentul Exilis Elite este o procedură non-invazivă pentru rejuvenarea facială, estomparea cearcănelor și a cicatricilor postacneice, dar mai ales reduce drastic aspectul inestetic adus de riduri.

CÂTE ȘEDINȚE SUNT NECESARE PENTRU REZULTATELE DORITE?

Rezultatele sunt miraculoase și rapide și asigură scăderea în circumferință cu 2-4 cm încă de la prima ședință. Îți recomandăm un pachet de minimum șase ședințe, efectuate la o distanță de o săptămână. Numărul acestora diferă de la persoană la persoană, în funcție de organism, de nivelul afecțiunilor și de rezultatele pe care dorești să le obții.

CÂT DE SIGUR ESTE EXILIS ELITE?

Exilis Elite este considerat unul dintre cele mai sigure aparate de remodelare corporală de pe piață. Chiar dacă procedura funcționează prin încălzirea în profunzime a țesutului adipos, sistemul de răcire cu safir răcește pielea la suprafață, astfel neexistând durere și disconfort. După procedură, pielea tratată va fi înroșită, însă efectul dispare în 2-3 ore, neavând alte reacții adverse. Aparatul nostru este aprodat FDA (The Food and Drug Administration) pentru a fi utilizat în proceduri dermatologice si estetice, pentru tratamentul non-invaziv al defectelor pielii.

EXISTĂ CONTRAINDICAȚII PENTRU EXILIS ELITE?

Exilis Elite nu este recomandat femeilor însărcinate, persoanelor care au implant de metal, suferă de afecțiuni cardiologice grave, suferă de boli hepatice, cancer și nici doamnelor care se află în timpul ciclului menstrual.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon