Exilis Elite facial

Exilis Elite facial

Modalitatea rapidă și nedureroasă de a scăpa de riduri și bărbia dublă


Optiuni de comanda:

300 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
300 RON * 1 buc = 300 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3

CE ESTE ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ EXILIS ELITE?

Exilis Elite este o metodă sofisticată, rapidă și non-invazivă cu multiple beneficii pentru ten și piele: diminuează ridurile, rejuvenează pielea flască și tratează bărbia dublă, oferind un contur întinerit feței.

Procedura reprezintă un sistem complet pentru tratament facial și corporal care folosește tehnologie ultramodernă, cu rezultate garantate și rapide. Odată încercat, Exilis Elite va deveni rezolvarea pe care o căutai de atâta timp pentru a obține aspectul dorit. Aparatul Exilis Elite folosește radiofrecvența și sistemul de răcire avansat în același timp. 

CE TRATEAZĂ EXILIS ELITE?

După fiecare tratament, imperfecțiunile încep să fie din ce în ce mai puțin vizibile și este aparatul cel mai eficient pentru refacerea elasticității pielii. Este o procedură non-invazivă pentru rejuvenarea facială, estomparea cearcănelor și a cicatricilor postacneice, dar mai ales reduce drastic aspectul inestetic adus de trecerea timpului.

CÂTE ȘEDINȚE SUNT NECESARE PENTRU REZULTATELE DORITE?

Îți recomandăm un pachet de minimum șase ședințe, efectuate la o distanță de o săptămână. Numărul acestora diferă de la persoană la persoană, în funcție de organism, de nivelul afecțiunilor și de rezultatele pe care dorești să le obții.

CÂT DE SIGUR ESTE EXILIS ELITE?

Chiar dacă procedura funcționează prin încălzirea în profunzime a țesutului adipos, sistemul de răcire cu safir răcește pielea la suprafață, astfel neexistând durere și disconfort. După procedură, pielea tratată va fi înroșită, însă efectul dispare în 2-3 ore, neavând alte reacții adverse. Aparatul nostru este aprodat FDA (The Food and Drug Administration) pentru a fi utilizat în proceduri dermatologice si estetice, pentru tratamentul non-invaziv al defectelor pielii.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon