Eximia HR77 Platinum corporal

Eximia HR77 Platinum corporal

Eliminare celulita, scadere in centimetri


Optiuni de comanda:

220 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
220 RON * 1 buc = 220 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3
Descrierea imaginii 4
Descrierea imaginii 5

Eximia HR77 Platinum este o procedură avansată pentru remodelare corporala, cu rezultate rapide si vizibile în eliminarea celulitei, slăbire localizată, creșterea fermității, dar și oxigenarea și detoxifierea pielii.

Cele 7 tehnologii avansate ale acestui echipament fac ca Eximia R77 Platinum să fie o inovație în industria de remodelare corporală și estetică facială. Este noua alegere a celor care își doresc rezultate sănătoase, sigure, de durată și într-un timp scurt. 

De ce să alegi Eximia HR77 Platinum?

Ce tratează Eximia HR77 Platinum?
Încă de la prima ședință cu Eximia te vei bucura de următoarele beneficii:


7 Tehnologii Revoluționare

Noul aparat Eximia folosește 7 tehnologii revoluționare menite să te ajute să ajungi la idealul de frumusețe pe care îl visezi. Este un sistem complex de remodelare corporală ce oferă 22 de tipuri de tratament, soluții pentru fiecare tip de imperfecțiune a corpului și a tenului, în mod non-invaziv și complet nedureros.
Laserporație multipolară cu vibrații - înlocuiește eficient liposucția chirurgicală cu ajutorul unei tehnologii care ajută la subțierea stratului adipos, rapid, non-invaziv și fără reacții adverse.
EndoRadioMag™- conține 3 tehnologii ultramoderne care combat cu succes celulita, oferă lifting pe zonele corporale tratate și detoxifică.
Vacuum endodermic - masaj complex cu vacum, cu efect detoxifiant și oxigenant la nivel de țesut.
Radiofrecvența multipolară - acționează la nivelul dermului, compactează fibrele de colagen și elastină și oferă un efect puternic de lifting, antirid și oferă contur.
Radioporație Quare-Tech - Concept unic, o combinație de electroporație și radiofrecvență bipolară, care stimulează producția de colagen și elastină chiar și în zonele mai greu accesibile.
Multiporația - înlocuiește procedura de mezoterapie medicală pentru eliminarea celulitei, acționează până în straturile profunde ale pielii, oferind rezultate rapide și de lungă durată.
Microdermoabraziune cu particule de diamant - pentru tratamentul facial: realizează un peeling superficial sau profund, tratează cicatricile postacneice, cu efecte antirid, lifting și luminozitate.

Cum Funcționează Eximia Hr77 Platinum?

Tehnologiile avansate ale noului aparat Eximia fac din acest tratament un aliant de nedăjde împotriva problemelor corporale cu care te confrunți.

Laserporația multipolară cu vibrații stimulează celula grasă și oferă un efect dublu de lipoliză, datorită combinației de electroporație, laser (635nm) și vibrații.  Stratul de grăsime este astfel redus într-un timp record, în mod non-invaziv și fără efecte secundare.

EndoRadioMag combină 3 tehnologii ultramoderne (vacuum endermologic, radiofrecvență bipolară, magnetoterapie) pentru un efect foarte puternic împotriva celulitei, a vergeturilor și are un rol important in detoxifierea si oxigenarea pielii.

Masajul endodermic în 4 faze ajută la stimularea colagenului, producerea de elastină și reactivarea lipolizei, efectele vizibile fiind eliminarea celulitei indiferent de stadiu, creșterea fermității pielii, estomparea vergeturilor albe și a tratarea celor noi, roșiatice. Aceste rezultate sunt accelerate de acțiunea simultană a radiofrecvenței și a rolelor magnetice.

Magnetoterapia ajută ca rezultate să fie obținute cât mai rapid și eficient. Rolele magnetice activează circulația sangvină, detoxifiază corpul prin eliminarea toxinelor și oxigenează țesutul.

Multiplele beneficii ale acestui tratament fac din Eximia Hr77 Platinum o soluție cu rezultate garantate pentru remodelarea corporală.

Rezultate Atestate și Dovedite Clinic:

   

 

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon