Eximia HR77 Platinum facial

Eximia HR77 Platinum facial

Lifting facial fara operatie


Optiuni de comanda:

550 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
550 RON * 1 buc = 550 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.

Eximia HR77 Platinum este un tratament de ultimă generație pentru reconturare și lifting facial, care oferă rezultate spectaculoase fără a fi nevoie de ace, bisturiu sau alte proceduri inconfortabile.

Noul aparat Eximia folosește 7 tehnologii avansate și reprezintă o inovație atât în industria esteticii faciale, cât și a remodelării corporale non-invazive. Oferă rezultate sigure, sănătoase și rapide.

De ce să alegi Eximia HRR Platinum?

Ce tratează Eximia HRR77 Platinum?

Tehnologii revoluționare


Exfoliere cu tehnologia Microdermabraziune: vizează reactivarea țesuturilor cu ajutorul particulelor de diamant care se regăsesc în toate e capetele aparatului. În timpul tratamentului se activează reînnoirea celulara, iar stratul de celule moarte de pe ten este îndepărtat.
Efectul este de peeling superficial sau profund, antirid, lifting, rejuvenarea și oxigenarea pielii și tratamentul cicatricilor postacneice.

Revitalizarea țesuturilor cu tehnologia Radioporația Square Tech: după exfolierea cu particulele de diamant, pielea reacționează mai bine la radioporația Square Tech și ajută ca substanțele active să pătrundă până la nivelul dermului profund. Radioporația Square Tech include electroporția și radiofrecventapentru a stimula producția de colagen și elastina chiar și în zonele greu accesibile.
Efectul este de tratare a ridurilor, îmbunătățirea elasticității pielii și tonifiere a țesuturilor.

Oxigenarea și detoxifierea facială cu tehnologia Vacuum Endodermic: Terapia cu vacuum endodermic realizează un masaj vacumatic complex, cu efect detoxifiant și oxigenant la nivelul pielii.
Efectul este de detoxifiere și oxigenare la nivel tisular, lifting și reconturare facială.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon