Fit Sculpt

Fit Sculpt

Tonifiaza musculatura si arde grasimea, fara efort, dureri sau transpiratie.


Optiuni de comanda:

245 RON350 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
245 RON * 1 buc = 245 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3

Fit Sculpt este soluția ta pentru tonifiere, slăbire și sculptare a corpului într-un singur pas. Este un tratament estetic non-invaziv și nedureros pentru dezvoltarea musculaturii pe zone precum abdomen, fesieri, biceps, triceps, coapse și gambe.

Tratamentul Fit Sculpt funcționează pe baza emisiilor electromagnetice selective de înaltă intensitate, astfel realizând contracții musculare și rezultate care nu ar putea fi posibile doar prin exerciții fizice.

Beneficii:

Tonifierea abdomenului

Fit Sculpt acționează asupra abdomenului atât prin sculptarea mușchilor, cât și prin arderea grăsimilor. Tratamentul este potrivit atât pentru persoanele care nu au timp de exerciții fizice și doresc definire musculară, cât și pentru cele care vor să-și îmbunătățească sau grăbească rezultatele obținute prin sport. 

Tonifierea fesierilor

Fit Sculpt este un tratament apreciat pentru efectul pe care îl are asupra mușhilor fesieri. Mulți pacienți aleg această procedură pentru a obține efectul liftingului brazilian, fără operații și fără dureri. Fit Sculpt sculptează și oferă acel tonus fesier care în mod normal se poate obține prin mult sport sau intervenții chirurgicale.

Tonifierea brațelor și a picioarelor

Fit Sculpt este prevăzut cu un mâner special pentru tonifierea bicepșilor, tricepșilor, coapselor și gambelor. Astfel, tratamentul cu energie electromagnetică selectivă de înaltă intensitate devine aliatul tău pentru un corp mai tonifiat, puternic și sculptat.

Cum fucționează Fit Sculpt?

Fit Sculpt induce contracții musculare foarte puternice(supramaximale), care nu pot fi realizate prin antrenamente. Atunci când este supus acestor contracții, țesutul muscular este 'forțat' să se adapteze și începe să își remodeleze structura interioară prin multiplicarea și creșterea fibrelor.

În timpul antrenamentului normal, mușchii se relaxează între contracții. Fit Sculpt utilizează o gamă specifică de frecvențe, care nu permit relaxarea musculară între două stimulări consecutive, așadar mușchiul rămâne în stare contractată timp de mai multe secunde. Atunci când sunt expuși în mod repetat acestui proces, mușchii se adaptează și răspund prin creșterea musculară și arderea grăsimii.

După un protocol de 4 ședințe pe abdomen, studiile clinice au arătat, în medie, o creștere musculară de 16%, reducerea grăsimii cu 19% și reducerea circumferinței cu 4cm.

Câte ședințe sunt necesare?

Pentru rezultate vizibile și de durată, recomandăm 4-6 ședințe de Fit Sculpt pe aceeași zonă. Efectul se observă cel mai bine după 2-3 săptămâni de tratament. După acest protocol, grăsimea se poate reduce cu până la 19% și musculatura este îmbunătățită cu până la 16%. Cele mai bune rezultate s-au observat după un protocol de 2-3 tratamente pe săptămână, timp de 4-6 săptămâni.

Rezultatele pot dura până la 6 luni, însă recomandăm ca protocolul să fie repetat la interval 2-3 luni, pentru întreținere.

Contraindicații:

Nu se recomandă tratamentul persoanelor cu:

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon