Intraceuticals

Intraceuticals

Singurul tratament non-invaziv care îți hidratează pielea din interior și diminuează ridurile


Optiuni de comanda:

315 RON450 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
315 RON * 1 buc = 315 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3
Descrierea imaginii 4
Descrierea imaginii 5

ÎN FIECARE MINUT, UNDEVA ÎN LUME ESTE EFECTUAT UN TRATAMENT INTRACEUTICALS

CE ESTE ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ INTRACEUTICALS?

Intraceuticals este singurul tratament non-invaziv care îți hidratează pielea din interior și diminuează dramatic ridurile. Aparatul este disponibil în cele mai mari și exclusiviste clinici din lume și este metoda ideală pentru liftingul facial și prevenirea îmbătrânirii premature a tenului, fără operații dureroase.

Pentru realizarea tratamentului se folosește un aparat de ultimă generație, sigur și eficient, care produce oxigen hyperbaric ce introduce ingrediente active în piele (vitaminele A, C, E, și antoxidanți). Totul se face fără durere și fără pic de disconfort.

CE TRATEZĂ INTRACEUTICALS?

Principalele avantaje pe care le aduce Intraceuticals sunt hidratarea și luminarea tenului, reduce vizibilitatea petelor de pigment de pe față, uniformizează tenul, elimină ridurile fine și le diminuează pe cele adânci, ajută la reglarea secreției de sebum, întinerind astfel masiv trăsăturile feței.

CÂTE ȘEDINȚE SUNT RECOMANDATE PENTRU REZULTATELE DORITE?

Vei observa schimbări și îmbunătățiri încă după prima ședință de Intraceuticals. Ridurile de pe față se vor diminua vizibil și te vei bucura de un ten mai curat și lipsit de imperfecțiuni.

Pachetul ideal, pentru rezultate bune și durabile este însă de 6 ședințe.

CÂT DE SIGUR ESTE INTRACEUTICALS?

Tratamentul Intraceuticals poate fi folosit pe toate tipurile de piele. De asemenea, acesta este benefic inclusiv pentru pielea care a fost expusă la soare și vânt, acționând ca un calmant.

Intraceuticals nu afectează nici tenul care a fost expus la tratamentele cu botox sau acid hialuronic. Din contra, acesta facilitează aspectul feței datorită hidratării în profunzime a pielii.

EXISTĂ CONTRAINDICAȚII PENTRU INTRACEUTICALS?

Tratamentul Intraceuticals poate fi folosit pe toate tipurile de piele. De asemenea, acesta este benefic inclusiv pentru pielea care a fost expusă la soare și vânt, acționând ca un calmant. Intraceuticals nu afectează nici tenul care a fost expus la tratamentele cu botox sau acid hialuronic. Din contra, acesta facilitează aspectul feței datorită hidratării în profunzime a pielii.


Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon