Iyashi Dome

Iyashi Dome

Procedură nouă, revoluționară, care purifică organismul și ajută la slăbirea rapidă, fără efort.


Optiuni de comanda:

170 RON240 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
170 RON * 1 buc = 170 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3
Descrierea imaginii 4
Descrierea imaginii 5

Rezultatele studiilor facute arată eficiența programului Iyashi Dome, în pierderea în greutate și indică o creștere a satisfacției cu 100%. 

CE ESTE ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ IYASHI DOME? 

Iyashi Dome este o procedură nouă, revoluționară, care purifică organismul și ajută la slăbirea rapidă, fără efort. Aparat este bazat pe un concept japonez ce implică razele infrarosii de undă lungă, raze care există și în natură și sunt o sursa esențială în dezvoltarea plantelor și a întregii materii vii. În Japonia există o formă de terapie tradițională pentru eliminarea toxinelor, numită Suna Ryoho. 

Secole întregi, pe timpul verii, japonezii se îngropau în nisipul cald de pe țărmul marii, pentru detoxifiere. Aceste locuri speciale combinau diferite componente: căldura pamantului și a soarelui asupra nisipului, care conținea proprietăți particulare, precum sarea de mare. Atunci când razele infraroșii lungi sunt izolate de alte elemente (sarea, caldură solară și a pământului) și când nu sunt degajate de nisip, care este un compus mineral, eficacitatea lor asupra corpului uman este limitată. Însă, pentru a le optimiza eficiența asupra corpului uman, razele infraroșii de undă lungă trebuie să îndeplinească 2 conditii esențiale: sa corespunda curbei energetice a corpului uman și să fie derivate din materie organică. 

Există câteva tipuri de raze infraroșii lungi, ce cuprind valori între 3 si 1000 microni. Celulele corpului nostru sunt receptive la raze infraroșii de undă lungă, cu valori cuprinse între 4 și 25 microni. Tehnologia B-Carbon a Iyashi Dome-ului emite raze cu valori intre 5 si 20 microni, care rezonează cel mai bine cu organismul nostru. In timpul unei ședințe, corpul va elimina până la 1200 ml de apă. Procesul este atât de complex încât va elimina și metalele grele din organism. O sedință Iyashi Dome asigură o pierdere de până la 600 kcal.  

CE TRATEAZĂ IYASHI DOME?

 Iyashi Dome are numeroase beneficii pentru conturarea armonioasă a corpului. În primul rând, pacienții aleg această procedură pentru slăbire, îmbunătățirea și redefinirea siluetei. S-au observat pierderi în greutate de pana la 6 kg în doua luni. Tehnologia modernă a acestui aparat ajută, de asemena, la relaxarea musculară, fiind o procedură confortabilă, dar și la detoxifierea organismului prin eliminarea metalelor grele din acesta. Rezultate s-au observat și pentru încetinirea procesului de îmbătrânire prin regenerarea celulelor. 

CÂTE ȘEDINȚE SUNT NECESARE PENTRU REZULTATELE DORITE? 

O sedinta Iyashi Dome durează 30 de minute și produce o transpirație abundenta, care echivalează cu parcurgerea unei distanței de 20 km. Pe parcursul unei luni, urmând un protocol de 2 sesiuni pe săptămână a câte 30 de minute fiecare, poți pierde în medie 3-4 kilograme. Procentul grasimii in corp scade pana la 2-3% și poți pierde una pâna la două mărimi la îmbrăcăminte. 

CÂT ESTE DE SIGURĂ IYASHI DOME? 

Procedura este una sigură și chiar eficientă pentru organismul nostru. Tehnologia se bazează pe o terapie făcută încă de acum secole întregi de către japonezi, însă nu există riscul de efecte secundare. Spre deosebire de metoda tradițională folosită de aceștia, noua tehnologie exclude riscul de producere excesivă de endorfine, oxigen activ, riscuri cardiace sau uzură permanentă a corpului. Tratamentul dumneavostră va fi unul confortabil și lipsit de consecințe neplăcute. 

CE TREBUIE SĂ ȘTII ÎNAINTE DE TRATAMENT?

Înainte și după terapie se bea un pahar cu apă și se face o analiză corporală (în salonul nostru este gratuită). Procedura se adresează tuturor, mai puțin femeilor însărcinate și persoanelor cu probleme cardiace grave.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon