Masaj corporal

Masaj corporal

Masaj anticelulitic/ cu bambus/ de relaxare/ terapeutic


Optiuni de comanda:

250 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
250 RON * 1 buc = 250 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3

Masajul este prima formă de terapie cunoscută de om. Este o metodă perfectă de relaxare, destresare şi are mai multe beneficii asupra organismului, cum sunt cele pentru imunitate, tensiune, tonus muscular şi circulaţie sanguină. 

Dacă te simţi obosit, simţi nevoia să îţi reîncarci bateriile, ai muşchii încordaţi sau îţi doreşti să scapi de diverse probleme estetice, ca aspectul celulitei, atunci o şedinţă de mesaj este ceea ce ai nevoie în aceste momente.

Tipuri de masaj:

Masajul anticelulitic este metoda ideală de a scăpa de celulită pentru persoanele care nu vor să apeleze la tehnologie pentru a-şi remodela armonios corpul. Este acel tip de masaj aplicat local pe zonele afectate de celulită, în scopul reducerii aspectului acesteia. 

Pentru a elimina eficient celulita, poţi opta pentru masajul anticelulitic convenţional sau poţi opta pentru masajul cu bambus, care se bucură de rezultate foarte bune în rândul clienţilor noştri.

Principale beneficii: eliminarea celulitei, creşterea tonusului muscular, ridicarea feselor, drenaj limfatic, refacerea fermităţii pielii,  intensificarea metabolismului celular si muscular, relaxare.

Statisticile arată că peste 95% din angajaţii din România sunt stresaţi şi au un stil de viaţă obositor. Masajul e relaxare este metoda ideală pentru a lua o pauză, a scăpa de stres. 

Pentru un masaj relaxant se folosesc tehnici blânde, în urma cărora vei simţi imediat efectele. 

Principale beneficii: relaxare, eliminarea durerilor de cap, reducerea anxietăţii, îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, detensionarea muşchilor tensionaţi, eliminarea tensiunii arteriale, creşterea tonusului muscular.

Masajul Deep Tissue este o tehnică de masaj care este folosită în principal pentru tratarea problemelor musculoare si osoase, cum ar fi leziunile sportive. Ea presupune aplicarea unei presiuni susținute, utilizând lovituri lente, profunde pentru a viza straturile interioare ale mușchilor și țesuturilor conjunctive. Acest lucru ajută la ruperea țesutului cicatricial care se formează în urma unei leziuni și reduce tensiunea în mușchi și țesut.

Spre deosebire de alte tehnici de masaj care se concentrează pe relaxare, masajul țesuturilor profunde ajută la tratarea durerilor musculare. 

Beneficii principale: detensionarea şi relaxarea muşchilor, eliminarea durerilor musculare, stimularea sistemului imunitar, alungarea stării de oboseală, reglarea presiunii arteriale, accelerarea dispariţiei cicatricilor prin stimularea circulaţiei sanguine, creşterea tonusului muscular.

Terapia de masaj cu pietre vulcanice a devenit o terapie complementara foarte populara pentru tratarea diferitelor afectiuni. Acest tip de masaj va permite sa detoxifiati organismul si sa imbunatatiti circulatia sangelui. Pietrele fierbiti sunt plasate pe punctele sensibile sau chiar dureroase ale corpului. Caldura patrunde in tot corpul si permite o relaxare completa si profunda. Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon