Microdermabraziune

Microdermabraziune

Microdermabraziunea este o metodă de curăţare non-invazivă a epidermei şi constă într-o exfoliere blândă şi eficientă ce îndepărtează stratul de celule moarte şi impurităţi de pe suprafaţa pielii şi încurajează pielea să se regenereze în mod natural.


Optiuni de comanda:

200 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
200 RON * 1 buc = 200 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2

Microdermabraziunea este o metodă de curăţare non-invazivă a tenului şi constă într-o exfoliere blândă şi eficientă ce îndepărtează stratul de celule moarte şi impurităţi de pe suprafaţa pielii şi încurajează pielea să se regenereze în mod natural. Acest procedeu lasă pielea curată şi pregătită să absoarbă complet tratamentul specific utilizat.

Dacă ai sau ai avut acnee, riduri fine sau mai adânci, diferenţe de textură ale pielii sau tenul tău este afectat de expunerea la soare atunci microdermabraziunea te-ar putea ajuta. Nu te va scăpa însă de cicatricile adânci, de semnele de naştere sau tatuaje. Dacă ai sau nu ai un istoric medical cunoscut de hiper sau hipo-pigmentări sau cicatrici keloide în familie, ar trebui să iei în considerare microdermabraziunea ca o alternativă la peeling-uri mai agresive sau invazive.

Beneficii: Ceea ce se obţine prin microdermabraziune este un ten nou, elastic, uniform colorat, sănătos, cu mai puţine imperfecţiuni, cu mai puţini pori dilataţi, cu o piele mai netedă, mai fermă, mai bine oxigenată şi hidratată. Tratamentul se recomandă în funcţie de starea de sănătate a pielii, deoarece îngrijirea corectă a acesteia între şedinţele de tratament este esenţială pentru a obţine rezultatul dorit.

Pași:

Tratamentul se recomandă şi persoanelor tinere fără probleme deosebite întrucât are ca efect o foarte bună curăţare a tenului, ceea ce pe termen lung duce la evitarea apariţiei unor probleme legate de ten.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon