OxyGeneo

OxyGeneo

Concept unic 3 in 1: Exfoliere, oxigenare, infuzie de nutrienti.


Optiuni de comanda:

350 RON

Cantitate:
-+

Locatie:

 
 

 
 

Recomanda oferta si CASTIGA

Autentifica-te inainte de a distribui link-ul pentru a se contoriza bonusul tau.
Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.

OxyGeneo este un concept revolutionar care utilizeaza mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior. OxyGeneo Technology este inspirat de puterila vindecatoare ale izvoarelor calde naturale, cunoscute pentru concentratia mare de dioxid de carbon care ajuta la stimularea oxigenului din piele.

Tehnologia OxyGeneo aduce puterea de vindecare, hranitoare si regeneratoare a naturii prin declansarea unei reactii in corp care directioneaza oxigenul catre zona tratata, permitand o absorbtie optima de nutrienti regeneranti. OxyGeneo curata si exfolieaza stratul exterior al pielii. 

Combinatia de oxigenare si exfoliere a pielii lucreaza impreuna pentru a reenergiza si restructura stralucirea, dar si pentru a crea un ten hranit, echilibrat si sanatos.


Ce este 3-in-1 Super Facial?

geneO+ este o platformă nouă care redefineşte tratamentele faciale prin combinarea tehnologiilor sale inovatoare OxyGeneo, TriPollar şi Ultrasound. O singură platformă realizează acum multiple proceduri într-un singur tratament Super Facial: Exfoliere, Infuzie, Oxigenare, Reducerea ridurilor.

OxyGeneo este un dispozitiv facial de întreţinere a tenului care elimină liniile fine, reduce ridurile, revitalizează tenul lipsit de strălucire şi oferă un aspect sănătos şi echilibrat.

OxyGeneo se inspiră din izvoarele naturale cunoscute pentru proprietăţile lor de oxigenare a pielii. Prin stimularea acestui efect, OxyGeneo declanşează reacţia corpului care trimite oxigen în zona tratată. În acelaşi timp, exfoliază pielea şi creează un mediu optim pentru infuzia de elemente nutritive esenţiale atât în timpul, cât şi după tratament.

Cum functioneaza?

Efectul OxyGeneo este creat atunci cand elementul unic Capsugen si gelul bogat in nutrienti intra in contact unul cu altul pe suprafata pielii. 

OxyGeneo initiaza curatirea si exfolierea eficienta.  OxyGeneo produce un numar mare de bule bogate in CO2 care explodeaza delicat pe suprafata pielii. Acest mediu bogat in CO2 induce un efect psihologic numit Efectul Bohr. 

Exfoliere: Tableta Capsugen exfoliază stratul superior al pielii, elimină celulele moarte, catifelează şi reînnoieşte pielea.

Infuzie: Acţiunea Capsugen pregăteşte pielea pentru a primi elementele nutritive active.

Oxigenare: Bulele de CO2 se sparg la nivelul pielii şi trimit în zona respectivă sânge bogat în O2. Acest lucru creşte fluxul capilar şi metabolismul pielii.


Avantajele tratamentului:


- oxigenare naturala a pielii din interior

- reface metabolismul celular al pielii

- efect triplu simultan: oxigenare, exfoliere si absorbtie intr-o singura procedura scurta si eficienta

- curatare si exfoliere optima

- imbunatateste absrbtia ingredientelor active

- hranire activa superioara


CONTRAINDICATII: 

- tulburari de sangerare 

- istoric de afectiuni ale pielii

- tulburari vasculare

- alergii cunoscute la produse cosmetice

- sarcina sau alaptare

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un voucher in valoare de 50 RON Trimite voucher

Distribuie Trimite Trimite