80 RON

Optiuni de comanda:
Cantitate:
-+
Locatie:
Rezerva procedura

 
 
Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

Recomanda oferta si CASTIGA

Autentifica-te inainte de a distribui link-ul pentru a se contoriza bonusul tau.

CE ESTE OZONOTERAPIA?

Ozonoterapia este o metodă modernă de tratament pentru numeroase afecțiuni, ca problemele reumatice, artroze, determină moartea celulelor canceroase și întârzie efectele îmbătrânirii.

Ozonoterapia este o metodă modernă de tratament pentru numeroase afecțiuni, ca problemele reumatice, artroze, determină moartea celulelor canceroase și întârzie efectele îmbătrânirii. Mai mult de atât, are beneficii în oftalmologie, stomatologie, ginecologie, medicină estetică, oncologie, medicină regenerativă, medicină neurodegenerativă, patologie cutanată, detoxifierea organismului. Totul se datorează amestecului de oxigen-ozon care omoară celulele bolnave prin intermediul enzimelor.

CE TRATEAZĂ OZONOTERAPIA?

Procedura este cunoscută ca fiind una cu efecte miraculoase în mai mai multe domenii ale medicinei. Datorită proprietăților sale vindecătoare, tratamentul cu ozon ajută la ameliorarea afecțiunilor reumatice (artroze, discopatii ca hernia de disc, dureri musculare, fibromialgii, contracturi musculare), a problemelor oftalmologice (conjunctivite, blefarite), în afecțiunile de ordin stomatologic (gingivite, paradontopatii, aftoza, herpes).

Ozonoterapia crește toleranța și eficiența în terapia citostatică, crește tonusul, reduce stresul caracteristic neoplaziilor și crește imunitatea. Are efecte pozitive și în medicina ginecologică (vaginite și vulvite cronice sau candidoză cronică). Din punct de vedere estetic, procedeul de ozonoterapie diminuează vergeturile, ridurile, celulita, grăsimea nedorită și este un bun tratament pentru capilare și vene dilatate.

De asemenea, ozonoterapia este benefică și în tratarea problemelor neurodegenerative (Alzheimer, parkinson, scleroze, recuperare după accidentul vascular și traumatisc cerebral). Aceasta crește toleranța și eficiența în terapia citostatică, crește tonusul, reduce stresul caracteristic neoplaziilor și crește imunitatea.

Ozonoterapia omoară celulele canceroase, revitalizează țesuturile, crește performanțele fizice și intelectuale și are efecte benefice în tratamentele anti îmbătrânire. Are rezultate uimitoare și pentru tratarea plăgilor chirurgicale și infectate, a micozelor, a cicatricilor inestetice, a herpesului, a arsurilor, a psoriazisului și a acneei.

CUM SE FACE OZONOTERAPIA ȘI CÂT ESTE DE SIGURĂ?

Pentru a obține rezultatele optime, numărul ședințelor diferă de la caz la caz și recomandat este să asculți sfatul specialistului. În principiu, este bine să termini cura de 12 ședințe pentru ca terapia să funcționeze.

Metodele prin care se realizează ozonoterapia sunt confirmate de Societățile de Ozonoterapie și sunt incluse in soft-ul de lucru al Generatorului de ozon. Astfel se exclude posibilitate unor erori de dozare a ozonului. În funcție de afecțiunile pacientului, ozonoterapia se va face prin autohemoterapie, infiltrații rectale, infiltrații locale, infiltrații intraarticulare, infiltrații intramusculare, infiltratii în punctele de acupunctură sau utilizarea internă și externă a apel și uleiului ozonificate.

Infiltrațiile cu ozon sunt nedureroase și non-toxice atâta vreme cât sunt efectuate de un specialist. Acestea s-au dovedit a fi inofensive chiar și atunci când se depășește doza de ozon recomandată. S-a demonstrat că este o procedură 100% sigură.

CE TREBUIE SĂ ȘTII ÎNAINTE DE A APELA LA OZONOTERAPIE?

Întreabă un specialist dacă este recomandată ozonoterapia, dacă suferi de afecțuni ca:

• Hipertiroidia
• Deficitul de trombocite
• Deficitul de Glucose-6-Dehydrogenase
• Accidentul vascular hemoragic
• Hipertensiune arterial 160 mm Hg
• Stări posthemrogiceFit4you
Strada Amman nr 23 Bucuresti, Romania
0730333332
NOU

Ofera cadou unui prieten un voucher in valoare de 50 RON Trimite voucher GRATUIT

Distribuie Trimite Trimite