Ozonoterapie

Ozonoterapie

Sunt zeci de afecțiuni care pot fi tratate cu ozonoterapie și probabil nu ai știut că aceasta este solutia


Optiuni de comanda:

100 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
100 RON * 1 buc = 100 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.

CE ESTE OZONOTERAPIA?

Ozonoterapia este o metodă modernă de tratament pentru numeroase afecțiuni, ca problemele reumatice, artroze, determină moartea celulelor canceroase, întârzie efectele îmbătrânirii şi mai ales previne gripa, răceala şi contactarea virusurilor prin întărirea sistemului imunitar. Mai mult de atât, are beneficii în oftalmologie, stomatologie, ginecologie, medicină estetică, oncologie, medicină regenerativă, medicină neurodegenerativă, patologie cutanată, detoxifierea organismului. Totul se datorează amestecului de oxigen-ozon care omoară celulele bolnave prin intermediul enzimelor.

Întăreşte sistemul imunitar

Rezultatele ozonoterapiei au fost remarcate în primul rând datorită efectelor sale asupra întăririi sistemului imunitar. Ozonul îmbunătățește circulația, reduce agregarea celulelor rosii. imbunatateste capacitatea de transport de oxigen şi combate infectiile virale, bacteriene şi fungice.  Programul neregulat de somn, alimentatia neadecvata si aerul poluat slabesc imunitatea organismului si faciliteaza îmbolnavirea. Este recomandata ozonoterapia în perioada toamna-iarna sau în timpul epidemiei de gripă sau virusuri contagioase, pentru a ajuta organismul sa lupte mai bine cu contaminantii si, în asa fel, previne îmbolnavirea în momentele neplacute

Tratamentul a început să fie utilizat pentru prevenirea şi ţinerea sub control a infecţiei cu Covid-19 în ţări precum China, Italia, Spania şi România, iar rezultatele sunt îmbucurătoare şi nu există reacţii adverse. 

Cercetările recente arată că ozononul medical întăreşte sistemul imunitar şi distruge activităţile virale Covid-19, MERS și SARS, datorită proprietăţilor sale biologice. Unul dintre motivele pentru care ozonoterapia este atât de eficientă este faptul că aceşte forme de coronavirus au un înveliş lipidic, care este vulnerabil în faţa provocărilor fizico-chimice şi a agenţilor oxidanţi.

Ce afecţiuni tratează şi previne ozonoterapia?

Procedura este cunoscută ca fiind una cu efecte miraculoase în mai mai multe domenii ale medicinei. 

Cum se face ozonoterapia şi cât este de sigură?

S-a demonstrat că este o procedură 100% sigură.

Pentru a obține rezultatele optime, numărul ședințelor diferă de la caz la caz și recomandat este să asculți sfatul specialistului. În principiu, este bine să termini cura de 10 ședințe pentru ca terapia să funcționeze.

Metodele prin care se realizează ozonoterapia sunt confirmate de Societățile de Ozonoterapie și sunt incluse in soft-ul de lucru al Generatorului de ozon. Astfel se exclude posibilitate unor erori de dozare a ozonului. 

În funcție de afecțiunile pacientului, ozonoterapia se va face prin autohemoterapie, infiltrații rectale, infiltrații locale, infiltrații intraarticulare, infiltrații intramusculare, infiltratii în punctele de acupunctură sau utilizarea internă și externă a apel și uleiului ozonificate.

Infiltrațiile cu ozon sunt nedureroase și non-toxice atâta vreme cât sunt efectuate de un specialist. De aceea în clinicile Fit4You ozonoterapia este efectuată de către un cadru medical cu experienţă.

CE TREBUIE SĂ ȘTII ÎNAINTE DE A APELA LA OZONOTERAPIE?

Întreabă un specialist dacă este recomandată ozonoterapia, dacă suferi de afecțuni ca:

• Hipertiroidia
• Deficitul de trombocite
• Deficitul de Glucose-6-Dehydrogenase
• Accidentul vascular hemoragic
• Hipertensiune arterial 160 mm Hg
• Stări posthemrogiceFit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon