Peeling cavitational

Peeling cavitational

Curatarea profesionala a tenului cu ultrasunete. Peelingul cavitational curata, exfoliaza si hidrateaza pielea.


Optiuni de comanda:

250 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
250 RON * 1 buc = 250 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.

Peelingul cavitațional ți se potrivește dacă îți dorești curățarea și revitalizarea tenului, printr-o procedură sigură și plăcută.

Ce este peelingul cavitațional?

Peelingul cavitațional este un tratament facial cu ultrasunete, cu multiple beneficii asupra pielii. Efectul este de ten mai mătăsos, uniform, luminos și fin la atingere. Procedura este foarte eficientă, lipsită de orice durere și nu iritează tenul.

Beneficii:

Cum funcționează peelingul cavitațional?

Ultrasunetele îndepărtează aproximativ 20%-50% din stratul de celule moarte și eliberează porii de sebum, bacterii și reziduuri cosmetice. Dispozitivul purifică, echilibrează și regenerează pielea, fără disconfort sau dureri. Datorită beneficiilor ultrasunetelor și îndepărtării stratului de celule moarte, peelingul cavitational este excelent pentru a fi efectuat înainte de alte tratamente faciale, deoarece facilitează o mai bună absorbție a substanțelor nutritive.

Cui i se recomandă acest tratament?

Peelingul cu ultrasunete este recomandat oricărei persoane care își dorește îmbunătățirea aspectului pielii, chiar și celor cu tenul sensibil, subțire și predispus la iritații. Pentru a beneficia la maximum de beneficiile tratamentului, recomandăm efectuarea lui împreună cu alte tratamente faciale, precum: radiofrecvență, tratamente cu seruri profesionale, mezoterapie.

Contraindicații: inflamații cutanate, boli de piele, boli cardiace grave, epilepsie, spasmofilie.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon