450 RON

Optiuni de comanda:
Cantitate:
-+
Locatie:
Rezerva procedura

 
 
Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

Recomanda oferta si CASTIGA

Autentifica-te inainte de a distribui link-ul pentru a se contoriza bonusul tau.

Ce este  PRX-T33?

PRX-T33 este un dispozitiv medical revoluţionar de rejuvenare şi biorevitalizare fără ace, ce combină TCA 33% (acid tricloracetic), acid kojic şi peroxid de hidrogen H2O2), care pătrund pâna în derm şi stimulează formarea de colagen nou în piele. Efectul este de biorevitalizare, regenerare, întinerire a pielii, hidratare şi curăţare.

Spre deosebire de peelingul clasic, PRX-T33 nu descuamează pielea, nu înroşeşte pielea, nu există timp de recuperare, este un tratament lejer şi se poate face în orice anotimp, chiar şi vara. Rezultate sunt vizibile încă de la prima şedinţă.


Principale avantaje:

nu se folosesc ace
nu descuamează pielea
se poate face în orice anotimp, chiar şi vara
nu există timp de recuperare
procedură non-invazivă, conortabilă
se poate combina cu alte tratamente estetice (microneedling, acid hialuronic, botox, etc.)
Indicaţii:

melasma (pete maronii)
riduri fine
piele fotoimbatranită
piele lipsită de fermitate pe faţă, gât şi decolteu
cicatrici, vergeturi
curăţarea  pielii şi scăderea tendinţei de formare a punctelor negre


În ce constă PRX-T33?

  • Acidul tricloracetic (TCA) este substanţa care are beneficii puternice asupra procesului de biorevitalizare, stimulează dermul şi stimulează formarea de colagen nou în piele.
  • Peroxidul de hidrogen (H202) permite transformarea acidului tricloracetic dintr-o substanţă ce acţionează prin arderea straturilor superficiale ale pielii (care provoacă descuamare), într-o substanţă ce produce o reacţie intensă de biorevitalizare, fără descuamare şi fără roşeaţă.
  • Acidul kojic are efect puternic în tratamentul hiperpigmentarilor pielii, luminează pielea, este antioxidant, întârzie efectele îmbătrânirii şi scade riscul hiperpigmentarilor postinflamatorii asociate tratamentelor clasice de peeling chimic cu TCA.

Inovatia constă în combinarea TCA (acid tricloracetic concentraţie 33%) si H2O2 (hidrogen peroxid) în concentraţie mică, la un nivel foarte precis al ph-ului.  În aşa fel, pielea nu se înroşeşte, iar efectul este de rejuvenare facială,  estomparea ridurilor, creşterea tonusului pielii,

Tratamentul se poate aplica pe faţă. gât şi decolteu, cu rezultate vizibile încă de la prima şedinţă. Se recomandă un tratament de cel puţin 3 şedinţe cu PRX-T33, repetate la 7-10 zile, Pentru mentenanţa rezultatelor şi eficientizarea lor, pacienţii primesc acasă creme speciale de îngrijire a pielii.

Rezultate PRX-T33. Before & After


Fit4you
Strada Amman nr 23 Bucuresti, Romania
0730333332
NOU

Ofera cadou unui prieten un voucher in valoare de 50 RON Trimite voucher GRATUIT

Distribuie Trimite Trimite