Termeni si conditii clinica

1. Cum poti achizitiona servicii de la Fit4You?
a. Telefonic:  ( Luni-Vineri: 8:30-21:00; Sâmbata: 09:00-16:00)
b. ONLINE NON-STOP 
pe www.fit4you.ro
Dupa accesarea site-ului se va face autentificarea cu user-ul si parola proprie expediata pe e-mail. La prima intrare in contul personal este obligatorie personalizarea parolei pentru siguranta contului. 

2. Pe site-ul www.fit4you.ro , in meniu “SHOP” gasiti “produse” si “servicii” care pot fi achizitionate online. 
           Modalitati de plata
a. Cu cardul online: Cardurile acceptate sunt: Visa si Mastercard.
b. Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. 
c. Plata ramburs inseamna: plata la primirea coletului de produse sau vouchere la destinatia aleasa sau/si plata prin prezenta fizica la unul din centrele Fit4you.

www.euplatesc.ro este furnizorul de servicii pentru platile online efectuate pe site-ul www.fit4you.ro.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel sedinta se considera efectuata.

3. Politica de pret
Preturile produselor Fit4You (Fit4You) sunt exprimate in RON si includ TVA.

4. Servicii si Produse 
in momentul in care ati finalizat o comanda (direct la Fit4You sau online) inseamna ca ati fost de acord cu termenii si conditiile prevazute mai sus.
 Fit4You (Fit4You) detine dreptul de autor asupra continutului afisat pe www.fit4you.ro, pentru textele si imaginile folosite. Adresa de email la care puteti trimite sesizari cu privire la o eventuala incalcare a dreptului de autor este office@fit4you.ro.  Nr. de inregistrare OSIM al marcii “Fit4You” este M 2016 01185.

5.1. Programarile serviciilor achizitionate se pot realiza astfel:
a. prin prezenta directa, la unul dintre centrele Fit4you, completand si lasand “Taloanele de Progamari”
b.  telefonic  la numarul de telefon: 0730333332
c. pe email trimitand disponibilitatea la programari@fit4you.ro 
d. pe site ul www.fit4you.ro/programari 
in functie de disponbilitatea noastra va garantam intâietate in progrmarile dorite. in cazul in care programatorul este ocupat intr-o anumita data, dorita de dvs, puteti opta pentru a fi trecut(a) pe “Lista de Asteptare” iar, in momentul in care va exista disponibilitate, veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp pentru programare si confirmare.

5.2. Anularea programarilor
in cazul in care doriti anularea serviciilor pe care le aveti programate deja va rugam sa ne anuntati la numarul de telefon: 0730333332 , sau pe e-mail: office@fit4you.ro  in urmatoarele conditii :
- in orice moment din pachet cu 24 de ore inainte de programarea ce urmeaza a fi efectuata
- pentru situatii urgente aveti posibilitatea de a anula de doua ori in cadrul unei luni calendaristice programarile dvs cu cel mai târziu cu doua ore inainte de ora la care aveati realizata programarea. in cazul in care anulati de mai mult de trei ori intr-o luna calendaristica ne rezervam dreptul de a considera ca fiind realizata reepctiva sedinta anulata de dvs in acest mod din abonamentul dvs.
- in cazul in care nu reusiti sa anuntati in aceste conditii mentionate mai sus ne rezervam dreptul de a considera ca fiind realizata sedinta din abonamentul dvs. 

6. Termenul de valabilitate al pachetelor de servicii si programarilor.
Orice pachet are termen de valabilitate 12 luni din momentul primei programari din acesta. Puteti ingheta  abonamentul si prelungi cu o perioada de maxim 1 luna. De asemenea, va obligati sa incepeti pachetul intr-un interval de 2 luni de la semnarea fisei.Va puteti programa pachetul achiztionat in intervalele de timp discponibile in programatorul Fit4You. In cazul in care programatorul Fit4You este ocupat si dvs solicitati realizarea programarilor in anumite intervale orare specifice care nu sunt disponibile vom lua toate masurile petnru a va oferi toate variantele posibile in intervalele ramase disponibile. 

 

7. Politica de retur
Va rugam sa cititi cu atentie toate beneficiile dar si contraindicatiile procedurilor/ serviciilor care se desfasoara in centrele Fit4you. In momentul in care va dati acordul spre cumpararea unui serviciu al Fit4You inseamna ca ati citit, stiti si sunteti de acord ca nu suferiti de nicio boala/ tulburare care sa fie contraindicata procedurilor care se efectueaza la Fit4You. Nu sunt ramursabile serviciile in cazul in care ati omis sa mentionati aspectele de mai sus inca de la inceput.
 Ofertele de tip: "Last minute", "Super Oferte", “Promotii”, "Vouchere" “Membership” cumparate de pe site-ul www.fit4you.ro sau direct dintr-unul dintre centrele Fit4you nu sunt rambursabile si se supun acestor termeni si conditii.
In situatia in care a intervenit o conditie medicala noua/ contraindicatii primite de la medic serviciile respective vor fi inlocuite cu alte servicii din Fit4You care nu contravin starii de sanatate neexistand posibilitatea de retur.
in cazul in care solicitati programari in anumite intervale orare care sunt indisponibile vom lua toate masurile sa va oferim alte variante de programari in alte intervale orare sau alte zile. Nu se returneaza sumele achitate in cazul in care nu exista disponibilitate in programator pentru anumite intervale solicitate in conditiile in care va oferim alte alternative.
Nu se returneaza sumele achitate in situatiile exceptionale la care ar putea fi expusa societatea care functioneaza sub brandul de "Fit4You": cutremure, incendii, inundatii, relocari, restrângeri de activitate.

Astfel serviciile achizitionate de la Fit4You se supun unei politici de retur  in urmatoarele situatii:

  • mutarea domiciliului in alta localitate dovedita cu actele necesare de catre client
  • situatii exceptionale grave: calamitati, inundatii, incendii care va impiedica sa mai ajungeti la programari
  • deplasari/ mutari in afara tarii pe durate mai mari de 6 luni -1 an

Rambursarea serviciilor se face doar daca cererea de retur a fost completata in termen de 14 de zile de la achizitionarea lor. Sumele vor fi returnate in contul specificat pe formularul de retur in termenul maxim de 90 de zile lucratoare de la data finalizarii/ inregistrarii formularului de retur. In cazul unui ramburs, suma aferenta va fi returnata solicitantului in termen de 90 de zile, la pretul de lista afisat pe site.


8. Protectia datelor
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Fit4You are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: comert, reclama, marketing si publicitate.
Datele pe care le furnizati sunt : nume, prenume, telefon, CNP si sunt utilizate pentru:
- a ajuta la livrarea documentelor financiare (facturi, chitante), colete cu produsele comandate, fie pentru a va putea indruma spre produse corespunzatoare cu nevoile dumneavoastra daca v-ati abonat la newsletter
Datele pe care le furnizati sunt : nume, prenume, telefon, gen, data nasterii, profesia, preferinte si sunt utilizate pentru:
- Pentru a va putea tine la current cu informatii despre serviciile noastre, promotii, campanii, evenimente, feedback, sfaturi personalizate  
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, serviciilor de curierat in vederea expedierii produselor. (nume, prenume, adresa, numar de telefon )
Orice persoana care viziteaza site-ul www.fit4you.ro si care ofera voluntar datele  personale isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru:
- sa primeasca, din partea Centrului prin email, sms sau telefon informatii despre produse si servicii
- datele personale sa poata fi prelucrate, in vederea  transmiterii unor materiale promotionale specifice marketingului direct, din partea Fit4You
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor - in masura in care, pe durata prelucrarii, veti furniza orice consimtamânt legat de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, acolo unde este cerut si necesar, aveti dreptul de a va retrage consimtamântul oricând, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate inainte de retragerea acestuia -  dreptul de a depune  o plângere in fata autoritatii nationale de supraveghere, dreptul de a nu face obiectul unei decizii individuale bazate exclusiv pe prelucrarea automata, si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC . Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Fit4You, Str. Caramfil nr 87, etaj 1, sector 1, Bucuresti la Receptie, pe email la protectiadatelor@fit4you.ro  telefon +40 773 832 068.
Prin exprimarea acordului inseamna ca, in mod expres si neechivoc, ati agreat ca SC FIT4HEALTH DISTRIBUTION.SRL sa prelucreze datele furnizate de dvs pentru actiuni de marketing, publictate, comert, livrare datele dumneavoastra cu caracter personal: nume, prenume, data nasterii, adresa – tara, localitate, judet/sector, strada, numar, bloc, scara, apartament, - adresa de e-mail, telefon fix/telefon mobil, categoria profesionala, CNP (cod numeric personal), serie si numar carte de identitate, data emiterii. 
Datele dumneavoastra vor fi utilizate numai in Romania. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.
Perioada in care se vor prelucra datele dvs cu caracter personal va dura pana la revocarea acordului sau cat timp este necesar in ceea ce priveste scopurile descrise mai sus. Dupa ce expira perioada indicata, datele mele cu caracter personal vor fi sterse.
in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 respectiv Directiva 95/46/EC, S.C. Fit4You S.R.L. este depusa cererea de inregistrare la ANSPDCP.
Nr inregistrare marca ( OSIM - Oficiul de stat pentru invetii si marci): M 2016 01185
Pentru modificarea modalitatilor in care comunicam cu tine in scop de promovare si informare, in baza acordului tau exprimat in trecut, te rugam sa ne vizitezi la Fit4You din Bucuresti, Str. Nicolae Caranfil nr. 87 pentru actualizarea preferintelor tale de comunicare sau sa le modifici online, pe pagina dedicata politicii GDPR aici: http://www.fit4you.ro/formular-gdpr/


Informatii utile

Abonare la newsletter

Blog Fit4You

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon