Servicii podometrie

Servicii podometrie


Optiuni de comanda:

1000 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
1000 RON * 1 buc = 1000 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.

Fit4you Medical este dotată cu un departament specializat în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor piciorului, folosind tehnologie avansată pentru a oferi cele mai precise analize. Utilizarea unei plăci cu senzori multipli permite realizarea unei analize plantare computerizate, atât în poziție statică cât și în mers, evidențiind astfel orice deficiențe ale piciorului și ale aparatului locomotor.

Beneficiile acestei tehnologii sunt multiple:

Identificarea precisă a punctelor de maximă presiune: Acest lucru este esențial pentru a înțelege zonele care absorb cel mai mult șocul în timpul mersului și pentru a preveni posibilele leziuni sau pentru a ameliora durerile existente.
Obținerea datelor despre interacțiunea piciorului cu solul: Analiza poate oferi detalii esențiale despre distribuția presiunii, contactul piciorului cu solul și centrul de greutate. Aceste informații sunt vitale pentru a înțelege biomecanica pacientului și pentru a personaliza tratamentele.
Fabricarea personalizată a tălpilor ortopedice: Bazându-se pe datele colectate, specialiștii pot proiecta talonete specializate care să ofere suport și confort optimizat, adaptat nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon